Tusinder helbredt og frelst under lovsangskampagne

Sean Feuchts ”Let Us Worship-turné” i USA fører til mange forvandlede liv.

Lovsangslederen Sean Feucht oplever mange mirakler på sin turné gennem USA.

Tusinder bliver frelst og helbredt under musikeren Sean Feuchts lovsangsturne. I maj skete det i delstaten Georgia.

Ifølge CBN News fortalte en mand i byen Dalton, hvordan han i sidste øjeblik blev reddet fra at begå selvmord. Sean Feucht har gengivet mandens historie på Instagram.

Opgav planlagt selvmord

”Michael ville skyde sig gennem hovedet på en parkeringsplads i det nordlige Georgia nu i aften, før nogen fandt ham. Et eneste møde med Gud ændrede det hele!!! Han gik fra at være selvmordstruet til at blive frelst, døbt og sat fri!!!”

Michael, som Sean Feucht beskrev på Instagram, havde tidligere samme dag taget stoffer og overvejede selvmord. Under mødet overgav han sit liv til Jesus og blev senere døbt under lovsangsarrangementet.

Lovsangsteamet havde forinden bedt Gud sætte Michael fri for smerter og lidelser.
”Jeg har aldrig før set noget lignende,” sagde Michael efterfølgende. “Jeg har det godt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.”

”Han blev sat fri, frelst og døbt, og nu skal han følge discipeltræning hos lokale ledere,” tilføjede Sean Feucht.

Sang og dansede for Jesus

Da “Let Us Worship-touren” kom til Thomasville i Georgia, tog flere mennesker imod Jesus. Det endte med, at forsamlingen brød ud i en ”Jesus jam”, hvor folk dansede og sang sammen.

“Sådan fejrer vi frelse, helbredelser, mirakler, nedbrydning af racebarrierer i sydstaterne og vækkelse,” skrev Sean Feucht på Twitter.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Følelsen kom tilbage

Da eventet kom til Mobile i Alabama, blev en kvinde helbredt for en livslang lidelse, som betød, at hun ikke havde nogen følelse i hænderne.

Hun forklarede, at hun havde set Let Us Worship hjemmefra, da hun følte, at Helligånden sagde, at hun skulle køre en times tid for at deltage fysisk.

“Jeg rørte ved græsset, og jeg følte græsset og jorden. Det var aldrig lykkedes før nu i aften,” sagde kvinden.


Artiklen fortsætter efter annoncen: