Erfarne drenge fortsætter ufortrødent

Selvom de har måttet benytte sig af Kickstarter-kampagner, er bandet The Choir ikke til at stoppe, men er still going strong, denne gang med albummet Deep Cuts.

The Choir er et erfarent band, der har eksisteret siden 1983, hvor de startede under navnet Youth Choir. Da de skiftede til det større kristne forlag, Myrrh Records, i 1986, droppede de “Youth” fra navnet og har været The Choir lige siden. Og der er sket en del gennem årene.

16 studie-indspilninger, fem live-plader og tre EP’er er det blevet til samtidig med, at de har turneret flittigt og været involveret i sideprojekter – som fx supergruppen Lost Dogs og en serie af lovsangsplader under navnet City On A Hill. Dertil har de medvirket på andre kristne kunstneres plader.

Bassisten Tim Chandler døde i oktober 2018, så i dag består gruppen af Derri Daugherty (vokal og guitar), Steve Hindalong (trommer) og Dan Michaels (saxofon og andre blæseinstrumenter).

Der har været forskellige med i gruppen gennem tiderne, men Derri og Steve har været med helt fra starten.

Derri Daughertys stemme er ikke imponerende, men meget behagelig. Deres styrke som band er de gode melodier, og at de er enormt sammenspillet. Der er ingen slinger i valsen, rent musikalsk.

På Deep Cuts er der ingen budskaber om tro, men det er nærmere en samling “Oh baby”-sange. Der er da nogle positive budskaber som i sangen Hurricane om ikke at gemme sig væk i ensomhed, og i The Woods om vigtigheden af venskaber med folk, med hvem man kan snakke om “alting og ingenting”.

Aces over Eights handler om taknemmelighed over at være i live og Reckless Ways om at bryde dårlige vaner.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Derudover er Trouble en ganske iørefaldende sang med en “ligegyldig” tekst.
Titelnummeret er også pladens sidste. En flot sang, der handler om helbredelse af hjertet og de “dybe snit”, det har fået påført.

Kunstner: The Choir Titel: Deep Cuts
Genre: Alternativ Rock
Download: itunes.dk Pris: 69 kr.


Artiklen fortsætter efter annoncen: