Modsvar til hekseri?

Per Højsgaard
Kjellerup

Det var lidt beskæmmende at læse Iben Thranholms klumme omkring heksene og deres fremmarch i DK. Man taber jo helt modet! for hvad kan jeg stille op, for hvad har jeg som kristen at stille op med mod det frygtelige hekseri.

Jeg kan jo lige så give op på forhånd, kampen er jo tilsyneladende tabt allerede. Men hvad er løsningen? Italesættelsen af hvad der er løsningen mangler totalt, hvordan ser modsvaret ud for Iben Thranholm til det “frygtelige hekseri”?

Hvad har vi som kirke til modsvar til alt dette “frygtelige” hekseri. For helt ærligt hvor er Kirkens kraft blevet af og har den nogensinde været det modsvar til alt det frygtelige onde vi ser i den frygtelige verden vi lever i.

Eller er det bare en masse ord som i klummen. Hvad har vi som kirke at byde ind med, ud over en masse kloge ord uden kraft. Kunne det være vi havde smidt barnet ud med badevandet, at den Kraft vi skulle iføres Pinsedag var for vild til at vi brød os om den, vi kunne jo ikke altid kontrollere Gud’s Kraft, og at Helligånden så er kommet ud på et sidespor, og lige får lov til at komme frem den ene gang om året til pinse.

Husk at satan kan kun efterligne. Farao’s troldmænd kunne ikke følge med, da Gud gennem Moses gjorde tegnene foran Farao. Så er det ikke ved at være på tide at kirken begynder at genopdage Åndens gaver til brug ude i den verden Han har sat os i.

At det igen må komme til at klinge over DK ” En Åndsdøbt kirke rejser sig igen” Som i himmelen, så også på Jorden. Kom Helligånd med din Ild Dåb, væk din menighed igen.