Sølvvinder erklærer på sociale medier: ’Jeg elsker Jesus’

Kendra Harrison vandt sølv i kvindernes 100 meter forhindringsløb.

Den amerikanske løber, Kendra ”Keni” Harrison, var ét stort smil, da hun mandag vandt sølv i kvindernes 100 meter forhindringsløb ved OL i Tokyo.

Ved det seneste OL i Rio kom hun ind på en sjetteplads, og selv om hun er indehaver af verdensrekorden på 12,20 sekunder, var dette hendes første OL-medalje.

”Jeg har lært af mine fejl,” udtalte Keni Harrison til NBC efter løbet. Hun tilføjede: ”Dette er min første OL-medalje – Gud skal have al æren, fordi jeg fik den mulighed…. Bare det at få en sølvmedalje her er fantastisk!”.

Keni Harrison blev født to måneder for tidligt og led som barn af hjertemislyde. Hun blev adopteret som baby af en familie i North Carolina, hvor hun havde ti søskende. ”Det at blive adopteret og vokse op i sådan en stor familie, og at mine søskende kunne se den rejse, jeg har været på – jeg håber, det gør dem stolte,” sagde hun til NBC.

Sølvvinderen taler ofte om sin tro, og på den første linje af hendes Twitter- og Instagram-profiler kan man læse: ”Jeg elsker Jesus”.

”Sporten har hjulpet min kristne tro med at vokse,” udtalte Keni Harrison til Athletics Weekly i 2018. ”Min tro har hjulpet mig til at rejse mig, hver gang jeg er faldet i sporten. Uden denne gave, som Gud har givet mig, ville jeg ikke have været, hvor jeg er nu”.