Justin Bieber sender hilsen med bibelord til Simone Biles

Gymnastikdronningen, Simone Biles, måtte trække sig fra OL på grund af mentale problemer. Hun modtog efterfølgende mange opmuntringer, blandt andet fra sangeren Justin Bieber.

”Hvad gavner det at vinde hele verden, hvis man mister sin sjæl,” skrev den canadiske sanger med henvisning til Mark. 8,36. Han måtte selv opgive at fuldføre sin ’Purpose’-tour i 2017, men efterfølgende blev hans kristne vidnesbyrd stærkere.

Simone Biles, der triumferede med fire guldmedaljer under OL i Rio, har meget tungt i bagagen, blandt andet seksuelt misbrug begået af holdlægen for USA’s elitegymnaster. Simones mor var narkoman, så hun blev senere adopteret af sine bedsteforældre. Men de havde taget hende med i kirke, og de lærte hende at bede og lægge sit liv i Guds hånd.

Efter at have trukket sig fra flere konkurrencer ved dette års OL, vendte Simone tirsdag tilbage og vandt bronze i bomøvelsen.