Ikke så enkelt med de syriske flygtninge

Af Jørgen Vium Olesen Arkitekt, tidl. forlægger.

Det var meget rørende at læse artiklen i nr. 32 af Udfordringen om nogle hjertens gode danskeres protest imod regeringens udlændingepolitik. Jeg er overbevist om, at disse mennesker mener, at de gør en god gerning, når de ivrigt og helhjertet arbejder for at få så mange som muligt til at skrive under.

Men, så langt som jeg ser det, er det uden forståelse for Islams sande natur. Tænker disse gode kristne slet ikke på den megen vold og terror, der sker i Islams navn? De fleste syriske flygtninge bekender sig formodentligt til Islam.

Vi ved fra danske undersøgelser, at ca. 60% af herboende danske muslimer går ind for Sharia-loven. De fleste muslimer tror, at det er en ”gudgiven” lov, sendt direkte fra himmelen af Allah.

Hvad siger så Sharia-loven? Loven kræver fx, at alle rettroende, der ikke er invalide, skal gå i hellig krig, Jihad, imod de vantro. Utro kvinder skal stenes. Kvinders rettigheder er ikke eksisterende. Børnebrude! Mænd må have samleje med børn ned til 9 år og gifte sig med dem, når de er 6 år. Frafaldne muslimer skal dræbes. Tyveri straffes med afhugning af hænder. Ikke-muslimer skal behandles som urene, andenrangs mennesker. De ”rettroende” er Herrefolk, der har retten over de vantros ejendom og virke.

I skal kende dem på deres frugter, siger Jesus. Historisk set har muslimerne bevist igennem de sidste 1400 år, at de er i stand til at indtage og underlægge sig det ene land efter det andet igennem vold og undertrykkelse. Selvom størsteparten af muslimerne måske er imod volden, så er det altid de ”rettroende”, der dominerer.

For mig at se er det en klog og rigtig beslutning, den danske regering har taget, at sende de syriske flygtninge tilbage til Syrien, nu hvor krigen er afsluttet. Det er til gavn for flygtningene, for Danmark og for Syrien.

En del af de syriske flygtninge har fået en uddannelse i Danmark, andre har startet virksomheder, som de måske kan bruge til gavn for Syrien. De kan hjælpe deres egen befolkning til at få en bedre levestand, være med til at skabe fred og få et velordnet samfund. Volden må de lægge på hylden, da det kun skaber mere vold.

Hvis de blev i Danmark, ville nogle af dem sandsynligvis blive involveret i Jihad. Nogle vil kæmpe og give deres liv for en falsk ideologi. Vi danskere ville ustandseligt blive konfronteret med konflikter, skabt af en gruppe forførte mennesker.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det ville hverken være godt for Danmark eller for dem.

Så lad os forsat bede for de beslutninger, der tages af regeringen og folketinget, at de må være til gavn for Danmark og for de syriske flygtninge.