Erdogan og Koranen

Rasmus Paludans afbrænding af en Koran ved Tyrkiets ambassade i Stockholm har sat en ny Muhammed-krise i gang.

Er der så nogen grund til at vise denne skarpe afstandtagen fra Koranens budskab ved en sådan symbolsk handling? Når Tyrkiets præsident Erdogan forlanger respekt for Koranen, mener han i virkeligheden, at Koranen ikke må kritiseres. Men der er næppe nogen anden bog i Verdenshistorien, som har været skyld i så mange krige, så mange terrorhandlinger, så mange uskyldige menneskers død.

Iflg. Robert Spencer i bogen: ”The History of JIHAD, from Muhammed to ISIS”, er ca. 200 millioner blevet dræbt af islamisternes erobringskrige, massakrer og terror igennem de 1400 år, der er gået siden Muhammeds flugt til Medina! Dette antal overgår de forbrydelser, som både Hitler, Stalin og Mao var skyld i. Det værste er, at dette fortsætter i vor tid med uformindsket styrke. Islamister og imamer bliver stadig inspireret af Koranens befalinger om at bekæmpe de vantro.

Det er uomtvisteligt, at Muhammed og Koranen forlanger, at de ”vantro” skal omvende sig til islam eller betale en ekstra skat eller likvideres. Dræb dem, hvor som helst I finder dem, lyder Muhammeds befaling i Koranen. Den muslimske propaganda i den vestlige verden påstår, at det er et spørgsmål om tolkning af Koranen, men det er nonsens.

Enhver, der kan læse, kan selv se, hvad der står skrevet. Den samme propaganda fremstiller islam som Fredens Religion. Det er en påstand, som klart strider imod 1400 års muslimsk erobringshistorie. De muslimske terrororganisationer, der findes i verden i dag, har ingen problemer med at forstå Koranens budskab om at dræbe de vantro.

Men også her formår den muslimske propaganda at forføre vestlige journalister. Man taler om bandekrig, politiske uretfærdigheder, undertrykkelse af muslimer, folkevandring mm. Men virkeligheden er, at muslimer ønsker at følge Muhammeds og Koranens befaling om at underlægge sig hele jorden. En imperialistisk og diktatorisk tankegang, som Koranen og imamerne stadig formidler til verdens muslimske befolkning i dag.

Hvis ikke dette budskab i Koranen kan kritiseres, så bliver der ingen fred i verden. Det er vores pligt at afsløre og kritisere både Koranen og Muhammeds liv og lære. Men vi behøver ikke gøre det på den måde, som Paludan gør. Hvorfor er det nu så vigtigt at få sagt dette? Gennem profeten Ezekiel 2:16-21 siger Gud:

”Hvis jeg siger om nogle, at de skal dø som straf for deres ondskab, så skal du advare dem, så de har en chance for at ændre deres liv og undgå straffen. Hvis du ikke advarer dem, og de derfor ikke ændrer deres liv, så skal de dø for deres ondskab, men du skal også dø, for jeg vil holde dig ansvarlig for deres død. Hvis du derimod advarer dem, og de bliver ved med at synde uden at omvende sig, så skal de dø for deres ondskab, men du redder livet.”


Artiklen fortsætter efter annoncen: