Søndagsskolerne skærer ned

– Opgaverne skal omstruktureres, så det gør så lidt ondt som muligt, udtaler formand Michael Thomsen til indremission.dk

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) er i en svær økonomisk situation. Derfor har organisationen måttet tage afsked med to medarbejdere, samtidig med at der arbejdes på omlægninger af arbejdet.

Det fortalte formand Michael Thomsen på DFS’ repræsentantskabsmøde i Vejle den 20. august.

Alle aktiviteter er blevet kigget efter for at tilpasse Søndagsskolernes arbejde til en svær økonomisk situation.

”De opgaver, de opsagte medarbejdere har haft, skal omstruktureres, men vi vil forsøge at gøre det på en måde, så det gør så lidt ondt som muligt. Der vil dog være aktiviteter, som vi drosler ned for eller udfører på en anden måde,” siger formanden til indremission.dk