Et verdenshistorisk drama

Lørdag eftermiddag den 20. november og søndag aften den 21. november sætter præst, forfatter og foredragsholder Hans P. Pedersen i Kristent Centrum i Aalborg fokus på et kommende verdenshistorisk drama.

Ifølge Bibelen vedrører dramaet ikke kun det jødiske folk og Israel men hele verden.

Hans P. Pedersen tager udgangspunkt i den jødiske profet Zakarias’ Bog i Bibelen og dens forudsigelser om et verdenshistorisk drama og den kommende Messias.

Hans P. Pedersen er en dynamisk og levende kommunikator og har gennem mange rejser til Mellemøsten og grundige studier samlet sig en meget betydelig viden om det jødiske folk og landet Israel.

Ud over at være en kendt foredragsholder er Hans P. Pedersen også forfatter til bl.a. bøgerne “Med Ryggen Mod Muren – antisemitisme før og nu” og bogen “Fra Drøm Til Virkelighed — jødisk immigration til Palæstina og Israel før og nu”. Bøgerne kan købes ved arrangementet, hvor der er fri entre.