Mette Swartz bliver genbrugs-konsulent i Mission Afrika

Mette Swartz er blevet projektansat i Mission Afrika Genbrug som projektkonsulent. Her skal hun primært arbejde med udvikling af nye logistikmodeller for sortering og med nye projekter, der kan understøtte arbejdet med genbrug. Mission Afrika Genbrug vil i de kommende år afprøve salg via nye platforme.

Sammen med sin mand Claus har Mette haft egen tøjbutik, hvor Mette udviklede sine evner for indretning, design og æstetik.

”Min drøm har altid været at skulle stå i en genbrugsbutik, når jeg blev pensionist. Genbrug fascinerer mig, men hvorfor vente, når jeg får chancen nu,” siger Mette Swartz.

International karriere

Bag sig har hun næsten 30 år i kommunikations- og marketingsbranchen. Mette er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har arbejdet på dagblade, i organisationer og i kommunikationsbranchen. I 2000 startede hun sit eget kommunikationsbureau, som hun havde i 14 år. Her var Mission Afrika (dengang Sudanmissionen) en af hendes første kunder.

I 2014 blev Mette og hendes mand Claus udsendt af Mission Afrika til Cypern for at arbejde for den kristne satellit-tv-station SAT-7, som sender tv til Mellemøsten, Tyrkiet og Nordafrika, hvor hun i fem år var international kommunikations- og marketingchef.