Folk i biografen klapper og græder over julefilm

Udsolgte biografer i USA måtte forlænge sæsonen for The Chosen’s julefilm med 10 dage.

Skærmprint: The Chosen

– Det var helt overvældende at sidde i en fyldt biograf, hvor folk klapper og græder over julemusikken i et TV-show om Jesus, fortæller instruktør og producer Dallas Jenkins.

Den store succes for The Chosen-seriens julefilm har fået biografer i USA til endnu engang at forlænge sæsonen. I første omgang var planen ifølge distributøren Fathom Events, at filmen skulle vises 1. og 2. december. Derefter blev der forlænget til den 10. – og herefter med endnu to dage til den 12. december.

Kæmpesucces efter fiasko

Den bibel-baserede film indeholder en ny episode af The Chosen med julemusik af kendte kristne sangere og musikere.

Filmen solgte så mange billetter, at den fik en fjerdeplads i sidste weekends box office. De første to aftener lå filmen endda på førstepladsen og var tæt på at slå de mere budget-tunge film som Encanto og Ghostbusters: Afterlife.

“The Chosen blev ligesom født ud af min karrieres største fiasko, da der kun mødte få mennesker op i biograferne til min seneste film,” fortæller Dallas Jenkins. Han tilføjer om kontrasten til denne gang: “Det var helt overvældende at sidde i en fyldt biograf, hvor folk klapper og græder over julemusikken i et TV-show om Jesus.”

TV-serien The Chosen, som handler om Jesus og hans disciple, har været meget populær siden sin debut i 2017.

Julefilmen

”Christmas with the Chosen” indeholder en ny episode i serien, hvor man ser Maria og Josef på rejsen til Bethlehem.

Filmen har julemusik af kendte kristne musikere som Phil Wickham, For King and Country, Maverick City Music, Cain, Brandon Lake, Jordan Feliz, We the Kingdom og Matt Maher.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I julefilmen er der også ekstra replikker fra skuespillerne Luke Dimyan (Judas), Giavani Cairo (Thaddeus) og Lara Silva (Eden).

Billetsalget overstiger alle Fathoms hidtige rekorder.

Andre specials på vej?

Dallas Jenkins har antydet, at The Chosen måske vil prøve at gentage biografsuccesen med nye specials i fremtiden. Serien er dog stadig tilgængelig helt gratis via The Chosen app.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi gør ikke det her på grund af antallet, men disse rekorder viser, at folk virkelig vil gå i biografen for et projekt, som de brænder for.
De begejstrede kommentarer fra nye og gamle fans giver os frimodighed til at gøre dette igen, konkluderer Dallas Jenkins.