Ny direktør for Danmarks Kirkelige Mediecenter

Susanne Bæk Hansen overtager den 1.2. posten som direktør for Danmarks Kirkelige Mediecenter efter Helle Janderup Jensen, der har valgt at stoppe efter knap ni år i DKM.

Susanne Bæk Hansen har erfaring bl.a. som bureauchef på Jelling Bogtrykkeri/PrinfoVejle, og som leder af den kreative og udviklende del på LEGO var hun med til at bygge LEGO’s in-house bureau op. Susanne Bæk Hansen har desuden en bred erfaring inden for kommunikationsløsninger, branding, markedsføring, digitale strategier og innovation.

Danmarks Kirkelige Mediecenter blev oprindeligt stiftet af Kristelig Lytter og Fjernseerforening, som indbød en lang række kirkelige organisationer til at være med. TV-manden Benny Aros var den første direktør, og man håbede at kunne bidrage med bl.a. TV-produktioner. Det lykkedes dog kun i begrænset omfang, og idag tilbyder DKM bl.a. hjemmesider, workshops, små film, kalendere og andet grafisk design til især det kirkelige område.

Ikke et nyt bekendtskab

Nogle af DKM’s kunder har allerede stiftet bekendtskab med Susanne Bæk Hansen. Det seneste år har hun arbejdet som digital projektleder og kommunikationsrådgiver på DKM. I den periode er hun blevet hjemmevant med samarbejdet med både kirker, provstier, stifter, organisationer, NGO’er og efterskoler.

– Med Susanne får vi en erfaren og meget kvalificeret afløser til direktørposten, der udover sin ledelses- og kommunikationserfaring har stærke kompetencer inden for organisations- og forretningsudvikling, siger bestyrelsesformand Peter Hundebøll. Han ser frem til et godt samspil mellem den ny leder og DKMs 16 medarbejdere.

Ser muligheder

– Jeg har en følelse af at være kommet hjem. Den rygsæk, jeg har med mig, passer som fod i hose med de opgaver, jeg ser på DKM i fremtiden. Jeg ser virkelig mange muligheder for at hjælpe DKM’s kunder og samarbejdspartnere, og så mange gode sager, der fortjener at blive fortalt, og her tror jeg på, at jeg kan bidrage med min baggrund og erfaring, siger Susanne Bæk Hansen.

– Mine egne værdier stemmer overens med det formål, de mennesker og den ånd, jeg har mødt på DKM, hvor alle brænder for det, de har med at gøre og har en høj faglig overligger. Det er afgørende, når vi skal hjælpe kunderne med at finde ind til kernen af det, de gerne vil kommunikere og levere de bedste løsninger.

Susanne Bæk Hansen starter som direktør på DKM d. 1. februar 2022. Hvis den aktuelle corona-situation tillader det, vil der d. 28. januar kl 13 være mulighed at sige farvel til Helle Janderup Jensen og goddag til Susanne Bæk Hansen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: