Afviser rolle til 10 millioner dollar

– Jeg ønsker ikke at bande, sige sjofelheder eller at nogen skal lære at ryge marihuana, siger Chris Tucker om den afviste rolle.

Hollywood-skuespilleren Chris Tucker har sagt nej til en stor rolle med et honorar på 66 millioner danske kroner med henvisning til sin kristne tro.

Chris Tucker, der har været en af de bedst betalte Hollywoodstjerner gennem tre årtier, har afvist at medvirke i den nye film, fordi rollen blandt andet indebærer brug af bandeord og marihuana.

Chris Tucker har tidligere arbejdet sammen med rapperen Ice Cube, blandt andet i R-filmen Friday fra 1995. ”Friday”, der fortæller om to pot-rygende venner, der prøver at overleve i storbyen, indbragte 27 mio. dollar. Men nu har Chris Tucker afvist at medvirker i ”Next Friday”.

”Vi var parate til at betale Chris Tucker $10-12 millioner for at lave en ”Next Friday”, men han afviste af religiøse grunde,” tweetede en forbavset Ice Cube den 28. december ifølge Christian Headlines.

Chris Tucker spillede sammen med Jackie Chan i Rush Hour-filmene fra 90’erne, der har en PG-13 vurdering (tilladt for 13 år). Men nu satser Tucker i stedet på ”rene komedier”, der kan forenes med hans tro.

”Jeg vil ikke bande eller sige sjofelheder. Det kan være svært at finde det rette. Men jeg kan godt lige udfordringen,” fastslår han.