Bogklubbog med næste nummer af Udfordringen

Mon ikke de fleste troende kristne ønsker at opleve mere af Guds nærvær, og ikke bare kirkelighed og religiøsitet?

Men i så fald gælder det vel om at lære af nogle af de mennesker og menigheder, som oplever Guds nærvær. Bill Johnsen er præst i Bethel Church i Californien. Det er en kirke, som mennesker valfarter til fra hele verden. Her oplever man på en særlig måde Guds nærvær. Hvad er hemmeligheden?

Bill Johnson har opdaget, at vi er nødt til at give Gud ”plads”, hvis vi vil opleve Hans nærvær. Det gælder både i det personlige liv – og i kirken. Gudstjenesterne må ikke være så forudbestemte, at Helligånden ikke kan komme til.

– Guds ånd bor i alle troende! Men han ønsker at fylde dig endnu mere, så det flyder over til verden omkring dig, siger Bill Johnson. Han er forfatter til bogen ”Plads til Guds nærvær”, som sendes med Udfordringen i næste uge til læsere, der har tilmeldt sig bogklubben.
I bogen møder vi også mange af Det Gamle Testamentes store profeter og konger, der var kendetegnet ved, at Guds nærvær hvilede over dem – mennesker, som Gud ”gerne ville være sammen med,” som Johnson skriver.

Men først og fremmest er bogen en hjælp til at opleve mere med Gud.
At blive bevidst om Helligånden og reagere på den/ham.
Forstå hvordan Helligånden manifesterer sig i dag.
Møde bibelske skikkelser, som tørstede efter mere af Guds ånd og lærte at give ham plads.
Læse om kendte kristne lederes oplevelser med Gud.

Bill Johnson skriver: ”Vi er i partnerskab med Gud, for at hans rige må komme her på jorden! Guds nærvær i os vil reformere mennesker omkring os – fordi de møder en kærlig Gud!”

Bill Johnson skriver: ”Vi er i partnerskab med Gud, for at hans rige må komme her på jorden! Guds nærvær i os vil reformere mennesker omkring os – fordi de møder en kærlig Gud!”

Sådan får du bogen

Bogen kan bestilles på hjemmesiden for Hosianna.dk. Den koster 199 kr. + porto.

Men hvis du er medlem af bogklubben, får du bogen for kun 50 kr. – inkl. forsendelse! – sammen med Udfordringen næste weekend.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Du skal blot INDEN TIRSDAG MIDDAG den 22. februar tilmelde dig. Det kan du gøre på udfordringen.dk/bogklub eller ved at sende dine oplysninger til bogklub@udfordringen.dk eller ringe på 7456 2202. Der kommer 4 bogklubbøger om året.