Kvindekonference i Randers for kvinder i alle aldre

Anja Due er præst i Aalborg Citykirke.

Den fælleskirkelige bevægelse ’Kvinder i Netværk’ holder kvindekonference under temaet ’Ansigt til ansigt’. Det foregår i Den evangeliske Frikirkes lokaler på Mariagervej i Randers den 18. -19. marts. Konferencen er for kvinder i alle aldre.

Konferencens tema tager udgangspunkt i skriftstedet fra 1. Kor. 13:12: ”Vi ser endnu som gennem en tåge eller som i et vandspejl, men en dag skal vi se ansigt til ansigt”. Bag valg af tema ligger et ønske om, at deltagerne kommer helt tæt på Jesus og lader ham løfte deres blik.

– Så mange ting fylder i vores hverdag. Der er problemer af forskellig art, job og familie, sygdom, sorg, bekymringer osv. Vores blik og fokus bliver ofte værende på disse livsomstændigheder. Men Jesus kalder os til at møde ham og hans blik, at løfte hovedet op mod ham, se ind i hans øjne og få hans perspektiv på enhver situation. Alt bliver anderledes, når han møder vores blik, siger Sigrun Fryd fra lederteamet.

Tre møder og fire seminarer

Dørene åbner for registrering fredag kl. 18.30, og kl. 19.00 er der møde med Anja Due fra Ålborg, som taler. Anja er 50 år og til daglig en af præsterne i Aalborg Citykirke. Hun brænder for, at mennesker må opleve Guds kærlighed og udfrielse:

– Jeg har været i befrielses- og forbønstjeneste i 17 år, og jeg brænder for at se mennesker sat fri i Guds kærlighed, som jeg selv er blevet det. At vi må blive så fri, som Guds døtre, og være lige præcis dem, Han har skabt os til at være, så vi frimodigt kan gøre det, Han kalder os til, fortæller Anja. Hun har rejst flere gange med Gospel Outreach i bl.a. Afrika og set, hvordan Guds kraft forvandler menneskers liv.

Til mødet lørdag formiddag taler Lone Kauczki, 55 år, leder i Kvinder i Netværk og til daglig souschef på Blå Kors Hjemmet Hobro. Lørdag aften er det 25-årige Silvia Kærlet Kauczki, der er på. Silvia har en bachelor i teologi fra Mariager Højskole og studerer lige nu til sexolog.

Lørdag eftermiddag kan deltagerne vælge mellem fire forskellige seminarer.

Mette Skals Haagenes seminar ’Mine får hører min røst’ handler om lære at høre Guds stemme i hverdagen.
Om sit oplæg ”Gentænk seksualitet”, siger Silvia Kærlet Kauczki: ”Uanset stadiet i livet og med alle oplevelser og erfaringer der måtte høre med, tror jeg, at Gud ønsker at vise os, hvem Han er… Også i noget så komplekst og fantastisk som vores seksualitet.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Karin Kühl deler af sine erfaringer fra sin evangelisations- og helbredelsestjeneste på seminaret ”Sulten efter mere”, og Berit Hans Pedersen, mor til tre, deler bedegruppen ’Mødre i Bøn’s vision og deres erfaringer fra Kolding i seminaret af samme navn.

Ved tilmelding før 12. marts er prisen 350 kr., derefter 400 kr. For teenagere, studerende samt modtagere af integrationsydelse er prisen 250 kr.

Se hele programmet og information om tilmelding på kvinder-inetværk.dk. Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte Sigrun Fryd på tlf. 61995035 og Lone Kauczki på tlf. 41112230 eller skrive en mail inspiration4kvinder@gmail.com.


Artiklen fortsætter efter annoncen: