Amy Kemp fra Texas inviterer til gademission i København

Amy Lee Kemp.

Den amerikanske forbeder og prædikant Amy Kemp, som flere gange har besøgt Danmark, vil fredag d. 11. marts være på gademission i København. Hun opfordrer dem som kan, til at komme og være med.

Man mødes kl. 13.00 på Café Europa på Amagertorv, hvor deltagerne starter eftermiddagen med at drikke en kop kaffe sammen. Derefter går man på gaden, tilbyder bøn for syge og fortæller om Jesus. Eftermiddagen sluttes af samme sted, som man starter, nemlig på café Europa til fælles aftensmad. Hver enkelt deltager betaler selv for diverse køb på caféen.

Under sit besøg i Danmark i marts/april taler Amy ved møder rundt om i hele landet: Bornholm, København, Grindsted, Blåhøj, Kolding, Ikast, Hadsund, Aalborg, Brande, Viborg, Randers og Esbjerg. Derefter går turen til Færøerne fra den 4. – 8. april.

Amy Lee Kemp er født i 1975 i Cleveland i delstaten Texas og kom som teenager væk fra Gud trods kristen opvækst. Da hun var 24, oplevede hun frelse og frihed fra afhængighed af stoffer. Hun har siden fået Danmark på hjerte og været i landet flere gange, første gang tilbage i 2010.