Alpha on location – Turen går til Israel

I sommeren 2019 var en gruppe fra Israelsmissionens Unge på en uges rejse til Israel.

Alpha-kurserne har eksisteret i Danmark i mange år med stor succes, og flere er blevet personligt kristne igennem et Alpha-forløb.

Nu har Israelsmissionens Unge indgået et samarbejde med Alpha Danmark med titlen ”Alpha on location”. Dette kursus er rettet mod unge mellem 20 og 35 år. Det særlige ved dette forløb er, at det foregår i landet, hvor begivenhederne fandt sted, nemlig Israel.

En uge i Israel

Konceptet består af en uges ophold i Israel, med besøg på Saligprisningernes Bjerg, Via Dolorosa, gravkirken, grædemuren, fødselskirken mv. Tanken er, at ved at være dér, hvor begivenhederne fandt sted, så vil historierne i Bibelen også blive mere virkelige for den enkelte.

Undervejs på turen bruges der tid på forskellige oplæg. Alpha-oplæggene er designet til unge, og man kan være med uanset baggrund, overbevisning eller livssituation. Oplæggene udforsker livets store temaer som mening og tro og udfolder kristendommens grundelementer som “Hvem er Jesus?”, “Hvorfor og hvordan beder man?” og “Hvordan leder Gud os?”