Gospel Outreach holdt påske med møder i Uruguay og Argentina

600-700 var samlet til indendørs kampagnemøde i Argentina, da danske Per Hyldgaard var på besøg.

Langfredag kom en lokal mafiaboss med sine bevæbnede livvagter til et møde med den danske evangelist Per Hyldgaard…

I påsken var Per Hyldgaard og et team fra Gospel Outreach nemlig i Uruguay og Argentina for at forkynde det kristne budskab.
Det var ved et af møderne i Argentina, at mafiabossen dukkede op.

Men på mødet tog han imod Jesus i sit liv. Han ønskede en større fred og beskyttelse, end hans livvagter kunne give ham.
Manden bør nu huskes i bøn, for hans valg om at få Jesus i sit liv, vil bringe mange udfordringer i forhold til hans baggrund som mafiaboss.

Det danske team bestod denne gang af Per og Lisbeth Hyldgaard samt ægteparret Kristina og Simon Marker Pedersen fra Kolding. Simon er vokset op i Argentina og taler og prædiker flydende på spansk. Han fungerede derfor som tolk.

Mange blev helbredt under møderne. Kvinden her havde knuder i sin armhule, men disse forsvandt efter forbøn.

Uruguay – et stort land med få indbyggere og små evangeliske kirker…

I Uruguay stod programmet på udadvendte møder i byen Pando, som har 60.000 indbyggere.
Uruguay er arealmæssigt mere end 4 gange så stort som Danmark, men der bor kun ca 3.6 millioner mennesker i landet.
Der findes ikke megakirker i Uruguay. De største kirker har 200-250 medlemmer. Langt de fleste kirker har kun omkring 20-30 medlemmer.

Det var netop en af de lidt større kirker, som havde inviteret Gospel Outreach til landet for at holde udadvendte, evangeliske møder.

I alt var 13 kirker fra Pando gået sammen om møderne, der blev afholdt i en indendørs sportshal med plads til 400-500 mennesker. Og hallen var fyldt de to kampagne-aftner.
Mange gav respons på at tage imod Jesus som deres personlige frelser.

Denne mand kunne se igen efter Per Hyldgaards forbøn. Her tjekker Per, at manden kan se, hvor mange fingre, han viser.

Mange mirakler

Gud stadfæstede sit ord med mange dejlige mirakler, fortæller teamet til Udfordringen.
Flere hørehæmmede fik fuld hørelse. En mand, der havde haft voldsom eksem i et øje og derfor ikke kunne se med det øje, blev også helbredt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Et andet stærkt vidnedsbyrd var et kundskabsord om en mand, der havde så meget infektion med bylder i sine gummer, at lægerne havde givet op. Han havde mistet nogle af sine tænder på grund af infektionen.

Manden blev bedt for, og han kunne berette, at han øjeblikkelig kunne mærke, at infektionen tørrede ud, og at den dunken, han normalt mærkede fra bylden, nu forsvandt. Og næste morgen var han stadig frisk og meget glad.

I 15 måneder havde denne pige ikke kunnet gå uden krykker, men Gud helbredte hende den aften.

Argentina

I Argentina var det i provinsen Tucuman, at der blev holdt møder.
Gospel Outreach har tidligere været i Argentina, men det var første gang, man besøgte det nordvestlige hjørne af landet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Her var der planlagt både en række indendørs kampagnemøder og et udendørs udadvendt møde som startskud til en ny menighedsplantning i bydelen Lomas. Og det var her, den lokale mafiaboss dukkede op – og blev frelst.

Mange vidnede om helbredelse i Tucuman. Flere helt eller delvist døve kom til at høre. Mange blev helbredt i ryg og hofte. En ung kvinde havde i en ulykke beskadiget sine ben. Fem gange var hun blevet opereret, uden at det hjalp, og hun var helt og aldeles afhængig af krykker. Efter forbøn smed hun krykkerne og gik uden problemer.

Diego og Dainan er klar til at starte en menighedsplantning i Lomas i Argentina efter kampagnen.

Ny kirke starter nu

I bydelen Lomas havde regeringen bygget 5.000 huse for få år siden. Der var dog ikke planlagt at bygge en eneste evangelisk kirke.
En fremsynet pastor havde derfor allerede for flere år siden erhvervet sig en byggegrund i området, men det havde ikke været muligt at få de rette tilladelser til oprettelse af en kirke før nu.

Bygningen var næsten halvt færdigbygget, og det unge friske pastorpar Diego og Diana var klar til opgaven med at få startet en ny menighed. De manglede bare en evangelist, som de sagde. Så Gospel Outreach fik æren af at holde kampagnemøde foran den ufærdige kirkebygning.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Rigtig mange mennesker mødte frem, og da aftenen var ovre, havde Diego og Diana navne på 60 personer, der gerne ville tilknyttes den nye kirke.
Igen stadfæstede Gud sit ord med mange helbredelser.

Blandt andet en ung dreng, der ikke havde kunnet løbe på grund af en svær astma. Han kom og fortalte, at han lige havde løbet pladsen rundt, og der var overhovedet ikke vejrtrækningsproblemer mere!

Næste stop: Pakistan

Den næste store udfordring, som Gospel Outreach står overfor, er en stor kampagne i Pakistan midt i maj. Her er målsætningen, at 100.000 muslimer skal høre evangeliet forkyndt.
Hvis du vil støtte arbejdet, kan du indbetale en gave på MobilePay: 53914 eller overføre et beløb til Gospel Outreachs konto: 9046 – 4573458449. Hvis du oplyser dit cpr.nr. og din adresse, kan du også få skattefradrag for gaven.

Lisbeth Hyldgaard/Henri