Ny præst ansat i Tønder Frikirke

Claus Hermansen.

Efter en tid uden præst har Tønder Frikirke nu igen ansat en præst i kirken. Det er Claus Hermansen fra Hobro, en af præsterne og økonomimand fra Mariagerfjord Frikirke. Claus har i en periode været en jævnlig gæstetaler i kirken i Tønder og har derfor allerede et godt kendskab til menigheden. Han tiltræder den nye stilling den 1. august.

Claus har et langt forløb bag sig som præst i en frikirke. Allerede som meget ung og efter endt uddannelse, på – dengang – Pinsevækkelsens Højskole i Mariager, startede Claus sit virke i pinsekirken i Hobro. I de seneste år har han været en del af et større præsteteam i sin nuværende hjemmenighed, Mariagerfjord Frikirke.

– Vi ser med glæde en fremtid i møde, hvor Claus indtræder som kirkens daglige leder. Claus vil stå som beslutningstager og kirkens primære kontaktperson og være kirkens ansigt udadtil. Han vil hovedsageligt være den, man hører forkynde Guds ord på gudstjenesterne søndag formiddag og være den, der tager telefonen, hvis man ringer til kirkens nummer, udtaler kirkens ledelse og tilføjer:

– Vi vil ikke geare ned, fordi der kommer flere kræfter til. Vi vil derimod se det som muligheden for at kunne endnu mere end det, vi allerede gør i dag. Vi glæder os og ser frem til et samarbejde med Claus Hermansen.

Claus er gift med Linette, og sammen har de fem børn. De tre af dem er voksne og flytter ikke med til Sønderjylland. De to yngste piger følger med og bliver en del af menigheden.

– Vi glæder os som familie til en ny tid i tjeneste i Sønderjylland. Vi oplever, at det er det helt rigtige næste kapitel for os, og vi glæder os til at være med i alt det, Gud vil gøre, lyder det fra den kommende præst i det sønderjyske.