Inspirerende opfølgning på Himmelske dage

Inge Thinggaard
2700 Brønshøj

Jeg vil gerne takke for den meget inspirerende opfølgning på Himmelske dage, som jeg lige har læst. Både interviewet med Peter Halldorf og Iben Tranholms reportager. Det skal læses igen!

Selv deltog jeg i Steen Skovsgaards foredrag om hans ph.d-afhandling, hvilket var bekræftende for den klassiske kristne tro.
Efterfølgende (mens regnen stod ned i stænger) foredrag ved Annette Langdahl, udviklingskonsulent i Dansk Kristelig Sygeplejeforening om åndelig omsorg – en væsentlig udrustning til personalet i sundhedsvæsnet.

Endelig bevægede jeg mig den lange tur ned til Sct. Hans Have og deltog i musikmeditation ved Torsten Borbye Nielsen, hvor jeg erfarede Guds åndedrag og tilstedeværelse i den smukke Areopagos katedral.