THE SEND samler 20.000 unge om missionsbefalingen

Tusinder af unge samles for at sende 60 missionsteams ud i verden. Det sker, når missionskaldet lyder på ny, og 20.000 unge forventes samlet til THE SEND i Telenor Arenaen i Oslo den 25. juni.

Benjamin og Rebecca fra YWAM Danmark har rejst rundt i landet og inviteret til THE SEND i Oslo. De håber, at mange vil følge opfordringen.

20.000 unge kristne vil lørdag d. 25. juni sende 60 missionsteams ud over jorden for at nå mennesker med evangeliet. Det foregår i Telenor Arenaen i Oslo fra Kl. 10.00 til Kl. 22.00.

Over 28 forskellige talere og sangere medvirker, fra 29 forskellige nationale og internationale missionsorganisationer i Norge. Men denne SENDELSE handler ikke først og fremmest om talere, musikere og bidragydere. Den handler om tusinder af unge, der samles i bøn og en ”ALL IN” livsstil for Jesus, og hvad Han kan gøre igennem dig og dit ”Ja”.

Kaldet til GO og krig imod pasitivitet vil være stærkt denne dag i Oslo. Det samme vil opfordringen til mission. Deltagerne vil blive udfordret: ”Tænk på en missionsmark, som du vil adoptere! Hvad kan du så gøre ved din missionsmark?”

I månederne op til den 25. juni har der været disse såkaldte Pre-Gatherings (forberedelsesmøder), hvor unge har fået en opmuntring til at tage til Oslo den 25. juni. I Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Paris, Madrid, Østeuropa og i mange andre lande i Europa har der været Pre-Gatherings, med et kald til unge om at tage til Oslo og til at vinde deres kammerater for Guds Rige.

læs resten af artiklen her på udf.nu