Er UNRWA infiltreret af Hamas? Står Danmark stadig bag Israel?

– FN blåstempler terror, og derfor er FN ikke en del af en løsningen, men en del af problemet i Gaza, fastslår Jørn Vium Olesen og flere andre danskere i dette åbne brev til udenrigsministeren og regeringen.

En gruppe ”ganske almindelige” danske borgere skriver i et åbent brev til udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og regeringen om FN-organet UNRWA’s meget tætte forbindelse til terror-organisationen Hamas.

”UNRWA, FN’s særlige org. for palæstinensiske flygtninge, har 450 ansatte, som er medlemmer af terrororganisationen Hamas, lønnet af FN og dermed af de lande (inkl. Danmark), som støtter UNRWA,” hævder Israels militære talsmand Daniel Hagari. I en pressemeddelelse mandag den 4. marts offentliggør han samtidig en telefonsamtale imellem to Hamasterrorister.

Yusef wal-Hawajara, som underviser på en UNRWA-mellemskole i byen Deir al-Balah, praler af, at han den 7. oktober har fanget en ”Sabaya” (arabisk ord for kvindelig sexslave og et udtryk som også ISIS brugte) og førte denne israelske pige til Gaza som en hoppe, hvorefter de begge ler højt. Det er sandsynligt, at de kvindelige gidsler, som Hamas stadigt holder fangne, udsættes for voldtægt og seksuelle overgreb, dette fremgår af en forsinket rapport FN først nu, fem måneder efter 7. okt. har annerkendt og fremlagt i FN.

UNRWA har 13.000 ansatte i Gaza, (30.000 i Mellemøsten) hvoraf 450, iflg. Israel, er medlemmer af Hamas’ væbnede militære gren. Andre ca. 2.000 af FN-organets lønnede medarbejdere er også lønnede medlemmer af Hamas. Daniel Hagari og andre israelske militære talsmænd nævner gang på gang, at for Israel er der ingen begrænsninger for, hvor mange lastbiler med nødhjælp, der kan få adgang til Gaza.

På trods af dette anklager vestlige medier ustandseligt Israel for bevidst at skabe hungersnød ved at forhindre nødhjælp i at komme ind til Gaza. Terrororganisationen Hamas er pludselig blevet en troværdig nyhedsformidler igennem UNRWA og FN, hvis fortælling blindt bliver troet og bragt videre af vestlige medier.

Israel vil ikke bruge UNRWA fremover, fordi UNRWA er styret af Hamas. ”Kogat” er den nye fordelingsorganisation i de befriede områder af Gaza, som Israel vil bruge. Iflg. Israel bliver den nødhjælp, der kommer ind til Gaza, ofte stjålet af Hamas eller af nogle af de magtfulde mafia-lignende klaner, der er i Gaza, og derefter solgt til civilbefolkningen. UNRWA’s lager er fyldte, men distributionen til civilbefolkningen er mangelfuld på grund af Hamas’ styring,

Hjemmesiden UN Watch har igennem de sidste 10-15 år henvendt sig til FN, gang på gang, med advarsler om at UNRWA er infiltreret af Hamas. Men UN Watch har aldrig fået noget svar fra FN. Ifølge UN Watch ved FN udmærket godt, at Hamas har infiltreret UNRWA, dog uden at FN har villet indrømme dette. Men nu skal der foretages en ”undersøgelse” internt af en ”uafhængig” efterforskningsgruppe OIOS. Det bliver spændende at se, om FN og EU vil anerkende sandheden om UNRWA og terrorgruppen Hamas’ styring af UNRWA.

Ca. 2.000 af UNRWA’s FN-lønnede skolelærere, som er medlemmer af Hamas, hjernevasker børn i Gaza til at hade Israel, dræbe jøder og udføre terrorhandlinger imod alle anderledes tænkende mennesker. De bliver belært om, at de er flygtninge, som er blevet smidt ud af Israel i 1948, og at de skal kæmpe for at komme tilbage til ”deres” land.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Først sagde Israel, at 12 af UNRWA’s ansatte deltog i massakren den 7. oktober. Det tal er steget kraftigt siden. Nogle tidligere og nuværende UNRWA-ansatte har forsvaret FN ved at sige, at der er tale om nogle få ”rådne æbler”. Marcus Sheff, direktør for den Londonbaserede org. Impact, der bekæmper voldeligt baseret undervisningsmateriale, siger: ”Hvis hele UNRWA er en tønde med æbler, så er råddenskaben at finde overalt. (Allan Sørensen, KD den 6. marts 2024).

Vil Danmark stadig støtte UNRWA økonomisk og dermed indirekte støtte terror af den værste skuffe med voldtægt, børn der bliver brændt levende, mens forældrene ser på det, gidseltagning af tilfældige, uskyldige mennesker? FN’s ensidige partiske holdning over for Israel, hvor Israel gang på gang fordømmes af FN. Hvor et flertal i FN ikke ønskede at fordømme Hamas’ brutale terrorhandlinger den 7. okt. Dette må anses som en blåstempling af terror af FN.

FN’s nuværende ledelse viser med al tydelighed sin inkompetence som fredsmægler, FN er ikke en del af en løsningen, men en del af problemet i Gaza. FN har kompromitteret sig selv, ved en ensidig aktiv politisk holdning imod Israel, til fordel for palæstinenserne, bygget på en falsk historisk virkelighed.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Derfor vil Israels befolkning og regering ikke acceptere FN’s sikkerhedsråds afstemning om våbenhvile, også fordi en sådan våbenhvile ikke direkte er kædet sammen med frigivelsen af gidslerne, som holdes fangne i Gaza. Israel bliver påtvunget en våbenhvile, uden at gidslerne bliver befriet. Hamas kan fortsat voldtage og torturere israelske kvinder, børn og mænd.

Hamas’ terror-militære-regering har igennem de sidste 17 år søgt at komme i krig med Israel. Til det formål har Hamas bygget ca. 500 km. tunneler under Gaza, som kan sammenlignes med Londons og New Yorks undergrundsbaner. Der er bygget våbenfabrikker, samlet raketter og opbygget våbenlagre som forberedelse til krig med Israel.

Der er ikke bygget et eneste beskyttelsesrum, civilbefolkningen nægtes adgang til tunnellerne. De enorme summer, der er blevet brugt, ville være nok til at finansiere et hus til hver eneste familie i Gaza. Der kan ikke være nogen tvivl om, at en del af de milliarder dollars, der igennem årene er blevet bevilget af vestlige lande, som nødhjælp til Gazas civilbefolkning, er blevet tvunget af Hamas til brug for disse militære anlæg.

Men først er pengene blevet hvidvasket af UNRWA og FN, sådan at vestlige nationer naivt har troet, at pengene blev givet til nødhjælp. Tror udenrigsminister Hr. Lars Løkke og regeringen, at den danske støtte til UNRWA kun bliver givet til humanitær hjælp? Selvfølgelig ikke. Ministeren og den danske regering bliver nødt til at se sandheden i øjnene, at Hamas, UNRWA og FN er i krig imod Israel, med en verdenspresse, der stort set bakker dem op. De vil gøre alt for at retfærdiggøre sig selv og derefter give Israel skylden. Den onde gamle historie gentager sig, jøderne bliver gjort til syndebukke.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi er en lille gruppe ganske almindelige danske borgere, der ikke ønsker at blive gjort medskyldige i den modbydelige terror, vi så 7. okt. 2023, ved at de penge, vi betaler i skat, bliver brugt til at støtte terror. Derfor bør al dansk støtte til UNRWA og til Palæstina stoppe, indtil Hamas er elimineret fra indflydelse i Gaza.
Vi støtter Israels retfærdige krig imod terrorregimet Hamas. Og Hizbollah.

Der kan ikke være nogen tvivl om,
at en del af de milliarder dollars,
der igennem årene er blevet bevilget af vestlige lande,
som nødhjælp til Gazas civilbefolkning,
er blevet tvunget af Hamas til brug for disse militære anlæg.
Men først er pengene blevet hvidvasket af UNRWA
og FN, sådan at vestlige nationer naivt har troet,
at pengene blev givet til nødhjælp.

Vi opfordrer Israel til at fortsætte krigen også med befrielsen af Rafa. Der er ingen fornuft i kun at slukke 80% af en ildebrand. Terrorregimet Hamas må og skal tilintetgøres, så Hamas ikke længere har nogen indflydelse i Gaza. Ethvert drab på uskyldige palæstinensiske kvinder og børn er en tragedie, som Hamas bærer ansvaret for.

Hamas begyndte denne krig og holder den stadig i gang, ved at nægte at frigive gidslerne. Nægte at overgive sig og nægte at opgive sit diktatur og tyrani over Gazas befolkning. Ved fortsat at bruge civilbefolkningen som menneskelige skjolde for senere, når så mange som muligt af civilbefolkningen er omkommet, at bruge dem som propaganda imod Israel, en propaganda, som bliver godtaget og købt af verdenspressen.

Israels sejr over Hamas vil på længere sigt være det bedste for Gazas befolkning, for Israel og Mellemøsten og for verdensfreden. Hele den civiliserede verden bør støtte Israels kamp imod den barbariske islamske terror og dominans af anderledes tænkende. Den næste storby, som kommer til at opleve denne terror, sådan som vi så det i Moskva i sidste uge, kunne meget vel blive København, Oslo, Stockholm, Berlin, Bruxelles, London eller en anden storby.

Selvom der i øjeblikket er en voldsom propaganda imod Israel, imod Benjamin Netanyahu og imod det Israelske folk og jøderne. Så håber vi, at den danske regering vil holde sig fri af dette jødehad, had til Israel som FN er eksponenter for, og stå op for sandheden både i FN og EU.

Venlig hilsen fra en ganske almindelig gruppe af danske kristne borgere. Flemming Walsø, Ida Walsø, Frank Anker Wiik, Betina Anker Wiik, Susanne Wiik Kalvåg, Ove Stage, Steen Vogensen, Rakul Kristensen, Rakel Jacobsen, Frede Hansen, Tone Cecilie Vium Olesen, Jørgen Vium Olesen.