Konkurs stopper MF’s byggeri

Fredag blev der stille på Menighedsfakultetets byggeplads i Aarhus.

Byggefirmaet bag MF’s nye byggeri begærede den 10. juni konkurs. Dermed er MF’s byggeri i baghaven gået i stå.

Bedst som MF glædede os over, at MF’s nye byggeri for alvor begyndte at skyde i vejret, blev der i fredags uvant stille på byggepladsen. Byggefirmaet JFP, der står for MF’s nye byggeri, begærede fredag morgen konkurs. Dermed er byggeriet gået helt i stå.

– Dygtige fagfolk arbejder nu på højtryk og målrettet på at finde en ny entreprenør til at overtage byggeriet, og vi tror, at det bliver genoptaget og gjort færdigt. Men projektet vil blive både forsinket og fordyret, og dermed vil der gå længere tid, før MF kan begynde at få et økonomisk afkast fra lejeindtægterne. Så situationen har alvorlige konsekvenser for MF’s økonomi i de kommende år. Situationen lige nu er kompleks, og bestyrelsen står i den kommende tid overfor at skulle træffe vanskelige beslutninger, som både vedrører økonomi og strategi for uddannelsen.

– Vi har ikke mistet modet, men vi har brug for opbakning. Enhver gave uanset størrelse modtages med stor taknemmelighed, hedder det fra Menighedsfakultetet.