En tilfreds ny jubel-abonnent

Christine og Mattias Junchershøj og deres tre børn.

En af de mange nye jubel-abonnenter er 30-årige Mattias Junchershøj fra Køge.

Mattias læste sommetider i Udfordringen, når han så den ligge hos familie eller venner, men han havde ikke overvejet selv at få avisen.
For et par måneder siden var han en af de mange, der fik tilbudt et gratis abonnement resten af året. Han var hurtig til at sige ’Ja tak’, for han vidste jo godt, at Udfordringen er en alsidig avis med mange spændende artikler og indlæg.

I uge 28 mødte jeg Mattias på Sommercamp i Mariager, og jeg blev hilst med et stort smil og ordene:

– Jeg troede, at Udfordringen kun udkom én gang om måneden, men den er jo i vores postkasse hver weekend! Jeg bliver så opløftet og styrket i min tro af alt det gode, jeg læser. Og jeg føler mig godt oplyst om, hvad der foregår rundt om i landet, og hvad der er af tilbud for udvikling m.m. Hos os er det faktisk den eneste avis, der bliver åbnet og læst. Jeg er virkelig glad for den!

Hans glæde smittede straks af på mig, og jeg vil bare sige: Hvis du, som holder Udfordringen, endnu ikke har velsignet nogen i din omgangskreds med et gratis 2022 abonnement, så vil jeg opfordre dig til at gøre det nu.