Ni volontører rejser til Tanzania og Cambodja for Luthersk Mission

Ni friske, unge mennesker har sagt ja til at tjene Gud i Tanzania eller Cambodja i skoleåret 22/23.

Cambodja

Disse rejser til Cambodja i løbet af august: Det drejer sig om Julia Staugaard Jørgensen (20 år) fra Aabenraa og Sarah Storm Petersen (23 år) fra Nyborg, der begge skal arbejde i hovedstaden Phnom Penh i en børnehave tilknyttet organisationen Daughters of Cambodja, som hjælper unge kvinder ud af prostitution. Desuden skal de undervise missionærbørn i dansk og gennem organisationen Flame give engelskundervisning til børn fra byens slumområder.

Desuden rejser vestjyske Rebekka Haakonsdatter Overgaard (20 år) fra Bøvlingbjerg og Katrine Nymann Sulkjær (20 år) fra Tarm til Siem Reap i det nordlige Cambodja. De skal dels undervise missionærbørn i dansk samt undervise cambodjanske børn i engelsk ud fra kirken i Siem Reap.

Læs resten af artiklen her på udf.nu