Lykkeskær Bedehus holder også Sommerstævne

Anne Manning-Pedersen er en af underviserne på Lykkeskær Bedehus’ sommerstævne i august.

Endnu et sommerstævne finder sted, når Lykkeskær Bedehus holder deres sommerstævne fra d. 11-14 august. Bedehuset, som ligger i Holsted, åbner dørene for tre dage med forskellige talere, gadeevangelisation og lovsang.

Der er forskellige talere på programmet, af disse kan nævnes: Anne Manning-Pedersen, som til dagligt beskæftiger sig meget med lederskab og brænder for at udruste folk til lederskab Leif Rasmussen, forfatter til mange bøger og tidligere mangeårig underviser på Apostolsk højskole i Kolding.

Birgitte Nissen, som også står for gadeevangelisation på stævnet. Derudover vil der også være besøg af missionær Allan Smidt, som sætter fokus på forfulgte kristne i muslimske lande.

Plads til alle

Den første aften på stævnet er en åben aften, hvor alle kan medvirke med vidnesbyrd og andet. Hver aften er der møde, hvor lovsangen ledes bl.a. af Michael og Solskin Christophersen. Læs mere om stævnet via bedehusets hjemmeside: lykkeskaer.dk.”