Fire ny-ansatte i Areopagos

Martin Krath-Andersen

Martin Krath-Andersen er ansat som kommunikatør og projektkoordinator af Trospraksis.tv (som er en del Areopagos).

Han er 28 år og har boet i Aarhus i sin studietid, hvor han læste en bachelor i teologi på Menighedsfakultetet og derefter en kandidatgrad i journalistik på Danmarks medie- og journalisthøjskole. Han har tidligere erfaring med menighedsplantning og udvikling af digitale platforme. Nu bor han i København.

“Det glæder mig at være landet hos Areopagos,” siger han og fortsætter: “Areopagos har for mig at se et kæmpe potentiale til at formidle den kristne tro til danskere, der er åndeligt søgende. Jeg fornemmer, at der er mange af dem på min egen alder – både inden for kirken, men i særdeleshed også uden for kirken. Det bliver spændende at se flere, der finder et hjem i Areopagos.”

Martin kommer primært til at udvikle Areopagos’ digitale platform Trospraksis.tv og skabe indhold på tværs af organisationen.

Kristine Kaaber Pors

Antropolog

Kristine Kaaber Pors er antropolog og har arbejdet med udviklingsarbejde gennem mere end 15 år, særligt i Center for Kirkeligt Udviklingsarbejde, tidligere DMRU.

Kristine har tidligere arbejdet med frivilligt arbejde i Danmark senest i Folkekirkens Migrantsamarbejde, tidligere bl.a. i Kræftens Bekæmpelse. Nu er hun ansat hos Areopagos som seniorkonsulent og partnerkoordinator.

“Jeg glæder mig meget til at koble de internationale partnerskaber med Tao Fong Shan og Anafora til danske menigheder og græsrodsgrupper,” fortæller hun. “Jeg drømmer om, at Areopagos kan være med til at skabe håb og handling blandt unge til gavn for både sjælefred og klima.”

Bent Bjerring Nielsen

Akademisk medarbejder

Bent Bjerring-Nielsen er gift med Lone og har to voksne børn, Cecilie og Mattias. Han er ansat som akademisk medarbejder i Areopagos på halv tid. Ved siden af det er han ansat som præst i Amagerbro Frikirke, som han var med til at plante for næsten 25 år siden. Ud over at være præst har Bent været lektor på 3K (Kristendom, Kultur og Kommunikation) og SALT (Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi). Han skriver “en del i forskellige sammenhænge om teologi, litteratur og den slags,” fortæller han.


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Jeg glæder mig til at blive ansat i en organisation, der har nogle virkelig vigtige indgange til troen på Gud og mødet med mennesker, som er meget relevante og nødvendige for den tid, vi lever i,” siger Bent Bjerring-Nielsen og fortsætter: “Jeg glæder mig også til at arbejde sammen med de nye kollegaer, som virker til at være en meget spændende gruppe. Det bliver godt!”

Henrik Lausten Madsen

Tro for nutidens mennesker

Henrik Lausten Madsen er også nyansat hos Areopagos. Han kommer til at arbejde med praksis for tro for nutidens mennesker.

“Herunder vil jeg også deltage i nogle Krop-Sind-Ånd-messer i Jylland,” siger han og forsætter: “Jeg glæder mig til at møde mennesker og arbejde med praksis og inspiration til det indre liv, at drage omsorg for ens egen åndelige dimension.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Der er for os alle et sted og en relation med mening og fundament at kunne leve tilværelsen ud fra,” fortæller Henrik Lausten Madsen.
Areopagos er en kristen organisation, som arbejder med religionsdialog, kristen spiritualitet, trospraksis og diakoni. Areopagos arbejder i Danmark og Norge – og i Hong Kong, Kina, hvor Areopagos blev grundlagt i 1922 under navnet ”Den Nordiske Kristne Buddhistmission”.