Overlevende fra skoleskyderi synger kristen sang i AGT

18-årige Ava Swiss tog alle med storm, da hun deltog i det amerikanske show ”America’s Got Talent” med Lauren Daigles sang Remember, som handler om Guds godhed.

18-årige Ava Swiss tog alle med storm, da hun deltog i det amerikanske show ”America’s Got Talent”. Hun stillede op med Lauren Daigles sang ”remember”, og da hun forklarede, hvorfor hun havde valgt netop den sang, imponerede hun både dommere og publikum.

”Jeg valgte denne sang, fordi min bror og jeg var til stede under skoleskyderiet på Oxford High school i Michigan, hvor fire blev dræbt og syv andre blev såret”, fortalte hun. ”Når jeg synger denne sang, så tænker jeg på alt det gode: Min by, min familie, kærlighed – at alt er der for mig”.

Skyderiet fandt sted på Oxford High School i Michigan d. 30. november 2021, hvor en 15-årig studerende skød og dræbte de fire elever og sårede syv. Han blev anklaget for drabene, og hans forældre blev også anklaget for at have medvirket til hændelsen, da de havde købt pistolen til ham.

For Ava har den valgte sang hjulpet hende til at fokusere på det gode i livet.

Læs resten af artiklen her på udf.nu