Jeg er et menneske, mit legeme er mit hus

– Hvad betyder det, at Jesus bor i mit hus? Hvad er hans rolle? Skal han bo på tjenestepigeværelset? Og hvor meget må han bestemme?

Jeg er et menneske, mit legeme er mit hus, her bor jeg. Her er det mig, der bestemmer, jeg er Herre i mit hus. Jeg inviterer dem indenfor, som jeg vil se, jeg bestemmer, hvornår de skal komme, og jeg bestemmer, hvornår de skal gå.

Jeg inviterer dem, jeg vil, dem som jeg kan lide, får lov at komme ind. I mit hus lever vi, som jeg vil, vi spiser som jeg vil, vi spiller den musik, jeg kan lide. Hos mig gælder den regel: Min skik følge, eller land fly. Så hvis du er min kop te, og jeg gider, lukker jeg dig måske ind – hvis du opfører dig ordentligt, vil jeg måske være din ven. Men husk, i mit hus bestemmer jeg.

Jesus er gæst og bor på pigekammeret

Jeg er et menneske, mit legeme er mit hus, her bor jeg. Her bestemmer jeg, jeg er Herre i mit hus. Jeg inviterer dem indenfor, som jeg vil se. Det er mig, der bestemmer. Jesus har jeg inviteret indenfor som min gæst. Jeg lader ham bo i et lille hyggeligt kammer på loftet, der hvor tjenestefolkene tidligere sov om natten.

læs resten af artikler her på udf.nu