Om Kristus fra A til Å

Gennem 28 billeder og tekster, fra A til Å, fortæller kunstner og forfatter Esben Hanefelt Kristensen og tidligere biskop Henning Toft Bro om Jesu vandring frem mod Jerusalem og om de skelsættende møder med mennesker undervejs.

Det er en vandring med glæde og sorg, sygdom og død. Med fuglefløjt, skumsprøjt og høje bølger på Genesaret Sø. Sproget er indlevende og glidende, idet forfatterne har ønsket, at alle kan læse med. Målet har været at gøre bogen relevant – uanset om man ukendt med kristentroen søger en indføring i denne, eller om man betragter sig som erfaren troende, der ønsker at fordybe sig i Jesu liv.

Hvert kapitel er illustreret med smukke, farverige billeder. Forfatterne vil med udgivelsen bringe fortællingen om Jesus længere ud og håber, at alle, der læser med, vil være med til at sprede glædens evangelium.

Esben Hanefelt Kristensen og Henning Toft Bro:
Kristusalfabetet – Strejtog i Jesu liv.
62 sider. 199,95 kr. Indbundet og illustreret.
Forlaget Eksistensen.