Else deler 1000 jule-aviser ud!

– Hver år deler jeg juleaviser ud i min by, Rødekro, fortæller Else Ruhe Ludvigsen.

– Det startede med 10 aviser for 4 år siden, og det blev flere og flere år efter år. I år har jeg bestilt 1000 aviser og vil dele dem ud selv. Jeg går fra postkasse til postkasse, mens jeg beder Jesus om at møde dem, der bor i husene. Så mange som muligt skal høre om Jesus. Og derfor skal de have en juleavis, så de får mulighed at læse om Kongernes Konge. Jul handler om Jesus, og det skal folk vide! Jesus har fødselsdag, og det er os, der får gaver. Derfor giver jeg en julegave til mindst 1000 husstande i min by, siger Else. Hun har personligt oplevet svar på bøn i mange situationer.

– For mig er det at være en kristen jo ikke at være religiøs, men at have en personlig relation til Jesus. Det budskab vil jeg dele gennem juleavisen. Næste år vil jeg dele 2000 juleaviser ud, ikke kun i Rødekro, men også i Aabenraa, lover Else og slutter med denne bemærkning:

– Kan I have en glædelig jul, og husk at sige tak til Jesus!

Gruppe på gaden

Tre ægtepar driver et tværkirkeligt café-arbejde i Aabenraa. Gruppen bakkes op af sognepræst Jørgen Jørgensen fra Nikolai Kirke.

– Vi deler med glæde det gode budskab ud med Udfordringens juleavis, igen i år, som vi har gjort de sidste 3 år, fortæller Birgitte Nissen fra Aabenraa, som er med i gruppen.

– Sidste år delte vi 1000 aviser ud på gågaden, i postkasser og i vort nabolag. Vi gør det, fordi vi tror på, at missionsbefalingen som Jesus gav sine disciple, gælder også i 2022. Vi deler udgifterne imellem os til køb af avisen. Vi vil gerne investere i vores by. Nogle af os går på gaden og tilbyder gratis bibler, bøger, traktater og Udfordringen til folk, som går forbi. Jeg har min guitar med og øser ud af den danske salme- og sangskat, som folk kender. Det er herligt at forkynde evangeliet på denne måde. Nogle serverer kaffe i Nicolai Huset og taler med dem, som kommer ind for en snak om livet og troen. Vi har delt traktatavisen “Livet efter Livet“ ud i sommer, og nu glæder vi os at dele ”Julens Udfordring” ud i december. Det er en rigtig god udfordring, synes vi alle.