Foredrag på Vordingborg Soldaterhjem

Birgitte Kosovic taler om Scavenius og samarbejdspolitikken.

Hver onsdag er der fællesspisning for soldater, veteraner og naboer. Nogle onsdage er der desuden foredrag på KFUM’s Soldaterhjem på Vestervej 3, 4760 Vordingborg.

Den 9. november havde soldaterhjemmet besøg af folketingspolitiker Søren Espersen, der har været udenrigspolitisk og forsvarspolitisk ordfører. Søren Espersen, der har været kommitteret i hjemmeværnet og haft mange opgaver på Vordingborg Kaserne, talte om den nye sikkerhedspolitiske situation efter Ruslands invasion i Ukraine.

Eric Scavenius og samarbejdspolitikken

Den 30. november kommer Birgitte Kosovic og taler ud fra sin bog om Eric Scavenius og samarbejdspolitikken. Birgitte Kosovic er kendt som forfatter og foredragsholder, og som halvt serber også en del af den kulturpolitiske debat. Denne gang er arrangementet et udvidet samarbejde mellem KFUM’s Soldaterhjem, Vordingborg Bibliotek og Sct. Georgs gildet i Vordingborg om dette arrangement.

Der er fællesspisning på soldaterhjemmet fra kl. 17.30; det koster 75 kr. og kræver tilmelding. Nogle onsdage kan man desuden deltage i foredrag fra kl 19.00, og det koster 50 kr. inkl. kaffe.