Oslo Gospel Choir gæster Samværket i Kolding

Oslo Gospel Choir holder to julekoncerter i Samværket i Kolding den 3. december, samt en i Aalborg den 4. december.

Den 3. december er der gode muligheder for at komme i julestemning. Der giver Oslo Gospel Choir nemlig 2 koncerter i Kolding. Det foregår i det nye center ”Samværket”, hvor også Kirke i Byen har til huse.

Samværkets Event manager Peter Mwabala siger:

– Vi er rigtig stolte over, at vi i Samværket kan tiltrække så store navne som Oslo Gospel Choir. Samværket blev bygget med en målsætning om at være et sted med ”Rum til liv”. En drøm om et samlende og skabende miljø, som bidrager til oplevelser, erfaring og fælleskaber. Derfor er vi særligt glade for at have Oslo Gospel Choir på besøg i december. Oslo Gospel Choir er uden tvivl ét af Europas allerbedste gospelkor.

Om hvorfor man lige har valgt Oslo Gospel Choir, siger Peter:

– I Samværket syntes vi, at julen skal synges ind af Oslo Gospel Choir. Derfor lader vi i år julefreden sænke sig, mens du sætter dig til rette i Koncertsalens lækre rammer og lader den søde gospelmusik skylle ind over dig. For intet kan som gospelmusik bringe juleglæden helt ud i tåspidserne og smilet helt ud til ørerne.

Oslo Gospel Choir blev stiftet i Norge i 1988 af Tore Aas. De fik stor succes med deres første album, hvor Sissel Kyrkjebø var solist, og siden har de solgt over 1,5 millioner albums, givet langt over 1000 koncerter over hele verden og begejstret både unge og gamle.

De har udgivet 5 julealbums og tidligere givet mange udsolgte julekoncerter i Danmark. Man kan derfor være sikker på, at julestemningen indfinder sig, når man tager til koncert med koret. Der er to koncerter, kl. 17 og 20, og billetter kan købes på billetto. Oslo Gospel Choir kommer også til Aalborg, hvor de synger i Musikkens Hus den 4. december kl. 15.