Tasha synger originalt Jesus-vers fra Home Alone-klassiker

I julefilmen ”Home Alone 2. Lost in New York” findes en sang, som hylder Jesus. Men verset mangler i klassikeren fra 1992.

Den kristne sanger Tasha Layton har udgivet julealbummet This is Christmas og synger sangene fra albummet på sin K-LOVE Christmas Tour. En af dem er kendt fra et Home Alone-soundtrack.

– Mit ønske er, at folk føler glæde, for når vi bliver tynget ned af det svære i verden, er glæden det første, der forsvinder, siger sangerinden, der selv har kæmpet med problemer som manglende selvværd. I et interview med Christian Headlines forklarer Tasha Layton, at hun både ville inkludere sjove sange og lovsang i sit nye album, som har ægtemanden, Keith Everette Smith, som producer.

Somewhere in My Memory

En af de populære sange, Somewhere In My Memory, var med på Home Alone 2’s soundtrack. Sangen blev oprindelig skrivet af John Williams og Leslie Bricusse, og melodien er filmens temasang.

Tasha Layton ønsker at sprede glæde med sit første julealbum. Tre af sangene fra hendes julealbum ligger højt på hitlisten Billboard Christian Airplay.

”Vi genbrugte sangen, og vi fandt ud af, at den oprindelige lyrik taler om Kristus,” fortalte Tasha Layton til Christian Headlines. Den oprindelige sang indeholder nemlig linjerne:

”Christ the joy of our Christmas
Living in my mem’ry
All of the music
All of the magic
All of the fam’ly home here with me.”

Dette vers er med i Tasha Layton’s julealbum, selv om det ikke kom med i filmens soundtrack. ”Vi blev vildt begejstrede for at finde dette vers – det er som en lille guldklump,” siger Tasha Layton. ”Det var en smuk tilføjelse til albummet”.

Podcast om helbredelse for frygt

I et interview i serien Get Your Brave On med Amanda Carroll som vært, fortæller Tasha Layton om flere barndomsminder, som hun har bedt Jesus om at helbrede.

I podcasten ”#12 Take The Power Away From Fear” fortæller Tasha Layton om sin helbredelse for følelsesmæssig smerte med udgangspunkt i teksten fra Josvabogen 1,9: ”Jeg siger det igen: Stå fast og vær modig! Vær ikke bange eller frygtsom! Husk, at jeg er Herren, din Gud, og jeg vil hjælpe dig med alt, hvad du skal gøre.”


Artiklen fortsætter efter annoncen: