Et album med noget på hjerte

Steven Curtis Chapman er et ikon indenfor den kristne ”Contemporary” musik i USA. Han har udgivet 25 albums, vundet 5 Grammy Awards og 59 Dove awards. Så det er en erfaren herre, som stadig er meget populær.

Da han skulle lave dette album, overvejede han, om han skulle lave mere musik, men han oplevede, at han stadig havde meget på hjerte, og derfor er ”Still” nu på gaden.

Albummet indeholder 12 sange om kærlighed, tilgivelse, venlighed og livet med Gud. Det er et pop/rock album med gode, velskrevne og velproducerede sange og Stevens karakteristiske stemme. Man kan sagtens bruge det som musik, der bare kører i baggrunden, for det er god musik – men man får helt klart mest ud af at sætte sig ned og lytte til teksterne og høre, hvad manden har på hjerte.

Mine to favoritnumre er ”Kindness” og ”Running after you”. “Kindness” er et flot nummer i både tekst og musik. Sangen handler om, at vi kan gøre så meget, men det er venligheden, omsorgen og kærligheden, som vinder. ”Running after you” har hit-potentiale, for den er så iørefaldende. Samtidig er det en skøn tekst om at blive ramt af Guds kærlighed og om ikke at løbe væk fra den.

Jeg kunne fremhæve flere gode numre, for der er mange. Selv om Steven Curtis Chapman har mange år på bagen som sanger, sangskriver og producer, så er han absolut ikke færdig, og enhver, der kender hans musik, vil ikke blive skuffet. Har du ikke hørt hans musik før, så kan jeg absolut anbefale at lytte til dette album.

Kunstner: Steven Curtis Chapman
Titel: Still – Genre: Pop / Rock
Tilgængelighed: Alle streaming tjenester – Pris: 79 kr.