Kirken vokser i Afrika!

936 prædikanter og pastorer fik i december deres eksaminer fra bibelskolen ’Academy of Leadership’ i Tanzania – 10 heraf fik deres Ph.D.

Egon Falk og sønnen Ruben Falk (tv) ved et banner for den store ”Graduatrion Ceremony”. Ruben står for arbejdet i Danmark. Man kan læse mere om missionsarbejdet og blive partner på New Life Outreach’s danske hjemmeside nlo.dk.

Søndag 4. december graduerede ikke færre end 936 pastorer og prædikanter fra New Life Outreach bibelskole i Tanzania. Oprettelsen af ’Academy of Leadership’ er en del af det store arbejde, som Hannah og Egon Falk fra Danmark har udført med hjælp fra støtter i Danmark og Norge.

Blandt de mange afrikanere, som bestod deres eksaminer, var der også 10, som fik deres Ph.D. Hannah og Egon Falk medvirkede den følgende weekend ved en kirkeplantning i storbyen Mwanza, hvor man også oplever eksplosiv vækst.

– Vi afholdt seminarer for pastorer og ledere. Og mere end 100 vidunderlige mennesker var tændt i brand for Gud, fortæller Hannah Falk. Søndagen forud delte kirken i Arusha mad ud til 200 fattige familier, så det også kunne blive jul for dem.

Søndag morgen var den danske missionær Egon Falk inviteret til at tale på National Star TV, og hundredvis af mennesker fra hele Tanzania ringede ind – deriblandt muslimer.

Egon Falk har selv beskrevet sin udvikling fra han var en urolig fiskerdreng på Bornholm, til han i dag står midt i et mægtigt missionsarbejde i Tanzania og flere andre lande. Det kan man læse om i ”Egons Bog,” som er udkommet på Udfordringens forlag.