Sanne fik et jubelårs- abonnement af sin far og vandt rejsen til Israel!

Hun var blandt de 942 nye jubelårs-abonnenter, som har fået Udfordringen.

Sanne Bjørndahl Christensen blev overrasket.

Det blev Sanne Bjørndahl Christensen, Varegårdsvej 2, Veerst, 6600 Vejen, der vandt rejsen til Israel i Udfordringen jubelårs-konkurrence.

Her kunne såvel givere som modtagere af et jubelårsabonnement indtil den 31. december være med i lodtrækningen. Og Sannes far, Mads Klostergaard, Tjørring, havde allerede for et halvt år siden sørget for, at datteren fik et jubelårs-abonnement.

– Mine forældre har vist holdt Udfordringen helt fra begyndelsen, fortæller Sanne. Hun blev noget overrasket, da Udfordringen ringede tirsdag eftermiddag og fortalte, at hun havde vundet rejsen.

– Jeg var faktisk ikke rigtigt klar over, at vi var med i konkurrencen, indrømmer hun.

– Har du været i Israel før?

– Nej, det har jeg ikke, men min mand Thomas har været der på ferie som helt ung. Og han har ofte snakket om, at han gerne ville derned igen – måske som en familie rejse. Og nu bliver det måske til noget.

Sanne og Thomas har fire børn – alle sammen piger – på mellem 9 og 16 år. De tre yngste går i skole i Lunderskov, mens den ældste går på Rudehøj Efterskole i Odder. Familien er glade for at komme i Kolding Valgmenighed. Selv er Sanne uddannet som ejendomsmægler, men hun har de sidste 14 år arbejdet for fagforeningen Krifa. Her er hun ansat i den juridiske afdeling i Kolding. Thomas er elektriker.

Vinderen kan vælge blandt alle Felix Rejsers grupperejser til Israel. Den første foregår allerede i marts, de fleste rejser ligger i foråret i april og maj, men der er også en rejse i juni og oktober. Alle sammen med meget kompetente rejseledere, som kan fortælle om det spændende land og den rige bibelske forhistorie.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Velkommen til 942!

I alt har Udfordringen fået 942 nye jubelårs-abonnementer siden kampagnen blev startet den 1. maj 2022. Udfordringens abonnementstal ligger derfor nu på ca. 5.500. Vi glæder os over, at så mange nye læsere er blevet tilføjet af de trofaste læsere. Vi håber naturligvis, at mange af de nye har været glade for at følge med i Udfordringen og vil ønske at fortsætte deres abonnement, når perioden udløber.

Udgifterne til at udsende de gratis jubelårs-abonnementer dækkes af overskuddet fra et overraskende godt regnskab i 2021 – helt efter bibelsk forbillede.