Ægteskabsdag i Kolding

Den 11. marts er der tværkirkelig ægteskabsdag på højskolen Acts Academy.

Frederik og Lise Berggren Smidt.

Lørdag d. 11. marts inviterer den tværkirkelige forening Familier På Vej til en dag med fokus på parforhold. Arrangementet foregår i Kolding på Højskolen Acts Academy.

Familien er vigtig

– Familien er en vigtig institution i vores samfund, og centralt i denne står ægteskabet, siger formand Jens Skov fra Familier På Vej (FPV).

– Vi har til formål at styrke familier på et bibelsk grundlag, og vi tror, at en dag som denne vil kunne være en kraftindsprøjtning for mange parforhold.

Derfor er der inviteret en række spændende undervisere, der vil komme med deres vinkel på redskaber og viden, som alle ægtepar vil kunne have gavn af i hverdagen, tilføjer han.

Peter Damgaard-Hansen.

Talerne

Ægteskabsdagen kommer til at indeholde 4 sessioner, som er fordelt mellem nedenstående:

Peter Damgaard-Hansen: Peter er psykolog med mange års erfaring i både USA og Danmark. Han har i dag praksis på Als og forsøger her at kombinere viden om både den åndelige og den psykologiske dimension. Han vil tale om forsoningens kunst og nådegave.

Frederik og Lise Berggren Smidt: Frederik er tidligere præst i Fredens/Nazareth kirke og nu landsleder for ELM, og Lise er uddannet krops- og psykoterapeut og arbejder som familiekonsulent for Luthersk Mission. De har i flere år har undervist i og forfattet bøger om parforhold, sex og følelser og er for nylig vendt hjem efter et ophold som missionærer i Peru.

David Bjerre.

David Bjerre: David er en livsglad mand, gift med Margit i snart 31 år og har 3 børn: Hanna 29, Daniel 28 og Mia 15 år. David er præst i Copenhagen Community Church og har et stort hjerte for mennesker. Han elsker at pege på Jesus og at betjene mennesker i ord og forbøn.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sommerlejre med FPV

Familier På Vej har i mere end 25 år lavet sommerlejre for familier og i de senere år også weekendlejre for teenagere. Også til sommer afholdes endnu en familielejr i uge 30, hvor Trevor and Linda Galpin fra England er undervisere. De er bl.a. kendt fra Fatherheart-skoler, som også jævnligt afholdes i Danmark.

Men nu i marts gælder det en enkelt dag for ægteskabet:

– Vi ved godt, at det ikke lige er alle, der bruger en hel ferieuge på at lære om familierelationer, så vi tror, at vi med ægteskabsdagen har et godt tilbud til alle, der ønsker at gøre noget for parforholdet, siger Jens Skov.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Samtidig er det en fantastisk lejlighed til, at vi kan stå sammen på tværs af kirkesamfund om noget, der er vigtigt for os alle, understreger han.

På dagen vil der være fokus på både ånd, krop og sjæl i parfoldet, kædet sammen med fællesskab, bøn og lovsang. Det er muligt at tilmelde sig og læse mere på www.fampv.dk/23

Læs også: Romantisk weekend til gavn for parforholdet

Læs også: Konferencer om køn og seksualitet


Artiklen fortsætter efter annoncen: