Alpha DK holder netværksdag

Alpha Danmark holder netværksdag for nysgerrige. Mange ønsker nemlig af få del i velsignelserne, både de åndelige og de sociale.

En netværksdag den 11. marts i Herning skal give indblik i, hvorfor cirka 30.000 kirker og organisationer sidste år afholdt Alpha med over 1,3 millioner gæster, i over 100 lande og på over 100 sprog rundt om i verden.

– Det er rigtigt vigtigt, at vi ser mennesker blive fornyede, mener landlederen i Alpha Danmark, Gitte Møller Thomsen.

– Derfor holder vi dette kursus i Sct. Johannes Kirken i Herning for dem, der er nysgerrige og ikke kender så meget til alt det, Alpha kan hjælpe med. Dagen handler både om Alpha-kursus og online Par-kurser.

Helligånden arbejder

– Hvis jeg skal sige det lidt luthersk, så er vi retfærdiggjorte af tro. Men i helliggørelsen, hvor vi skal lære Gud, Jesus og Helligånden at kende, er Alpha et godt produkt til netop at få skovlen under.

Alphas skabelon gør, at det kommer igennem helt centrale begreber i kurset. Når der er en uge mellem kursusgangene, ser vi ofte, hvordan Helligånden arbejder mellem samlingerne. Og så giver Alpha nye venner, fortæller landslederen og peger på, at der er meget forbøn omkring de enkelte kurser både i Damark og globalt set.

Regionalt mål

Landsleder i Alpha Gitte Møller Thomsen er begejstret over, at mange får en relation til Jesus.

Gitte, der startede som landsleder sidste år, er meget begejstret for Alpha: ”Her er jo produktgaranti,” siger hun og uddyber:

– Der er mellem en og tre mennesker, der får en ny relation eller genopdager deres relation til Jesus på hvert kursus. Derfor skal vi selvfølgelig holde en netværksdag for at hjælpe andre videre. På sigt er målet, at de fem regioner alle får netværk, som kan støtte hinanden alt efter, hvor kirken er i sin Alpha-proces.

– De fem etablerede hub-kirker, der lige nu har det som DNA for deres måde at være kirke på, kan være ressourcekirker for de mere grønne nystartere, slutter landslederen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: