Tro i det virkelige liv i radioen

Præst i Hillsong Thomas Hansen, talte om tro i ”Like mig” på 24syv.

Ledende præst i Hillsong København, Thomas Hansen, fik lov til at dele sin tro på Radio 24syv.

En frikirkepræst blev inviteret i et landsradioprogram, dedikereret til at tage temperaturen på den danske influencerbranche.

Ledende præst i Hillsong København, Thomas Hansen, har været gæst i programmet ”Like Mig” på 24syv – og det har han, fordi (som præsentationen af udsendelsen lyder):

”Thomas kan influere MANGE mennesker til at finde ro og tro i livet. Selvom han deler fornavn med 41.990, er der kun én Thomas Hansen, der kan fylde Falkonér Salen hver søndag og hjælpe mennesker til at finde ro og tro i livet, fortæller værten Astrid Olsen, og kalder præsten ”en influencer i det virkelige liv.”

Fortalte evangeliet

– Vi tror på, der er nogle principper i skabningen om at elske sin næste og være der for sin næste. Og så beder vi en hel masse, for vi har brug for hjælp, fortæller Thomas Hansen.

– Du vil aldrig gå til en sangskriver, der vil beskrive matematik for dig og modsat. Det er to forskellige sprog for samme emne. Bibelen har også et budskab, der ikke bare er videnskab og faktum, men et kærlighedsbrev fra Gud til mennesker, fortæller præsten.

– Jeg tror på, der findes en Gud, der skabte os i perfekte forhold med hinanden, naturen og Ham selv. Men da synden kom ind i verden, får den et dårligt ”wrap”. Det er ikke en Hollywood-plakat med ”Dommedag er nær”, men et sportsudtryk: Du har ramt ved siden af midten af målskiven, siger han.

– Vi prøver at komme tilbage til det idéelle og nå op til Gud, men vi når aldrig dertil, hvor det er godt nok. Derfor kom Guds Søn Jesus ned til os, så vi kunne modtage frelse. Og på den måde har vi fået adgang til alt det, Jesus giver os, vidnede Thomas Hansen for åben mikrofon.
Hør programmet på https://24syv.dk/episode/thomas-hansen-biblen-er-ikke-en-videnskabsbog