Vitaminer til Gudslivet og sjælen

Michala Gry Sangild

Hvert år i uge 7 inviterer Mariager Højskole til en vinterferie med indhold. I år er ingen undtagelse. Det foregår i dagene 12. til 18. februar.

”Ung vinter” er en uge med Gud, gamle og nye venner, ”Crash cafe”, vildmarksbad, fordybelse i Guds og lovsang. Eller som der står på hjemmesiden: Ung vinter er faklen, der lader dig og din vinter op med vitaminer til Gudslivet og sjælen. Der er tale om en tværkirkelig lejr for unge fra alle kirkesamfund.

Der vil være 4 seminarer i løbet af ugen: Evolutionistisk skabelse, hvor Mikael Iversen sætter fokus på: Hvordan kombineres troen på Biblens sandfærdighed med evolutions-læren? Afviser den ene den anden, eller kan tro og videnskab kombineres? Et seminar, der åbner op for 1. Mosebog’s skabelsesberetning, videnskabens evolutionsteorier og det Nye Testamentes frelseslære.

Læs resten af artiklen her på udf.nu