Bogklubbog med the Happy Hunters

Charles og Francis Hunter havde mod på at opleve nyt.

”The Happy Hunters” kaldte man Charles og Francis Hunter, da de endnu var i blandt os. De rejste verden rundt og forkyndte på deres egen festlige måde, så selv de store bibelske mysterier blev lettilgængelige.

Fælles for de to prædikanter var, at de havde en glubende appetit på at opleve mere af Guds nærvær og kraft. De sagde: ”Jesus sagde, at vi (kristne) skulle gøre større gerninger, end han havde gjort. (Joh 14,12). Så hvis det står i Bibelen, så kan vi gøre det”. Og denne frimodige tro førte Hunters til at opleve de utroligste mirakler.

Udover helbredelser, fortæller de i deres bog ”Overnaturlige horisonter” fx om syner og drømme, at se bagud i tiden og frem i tiden, engle-oplevelser, at forandre vejret, dåb i Helligånden, særlig salvelse, ild fra himlen, at blive flyttet fra et sted til et andet (ligesom Filip blev) og den form for tungetale, som er et eksisterende sprog og som kan forstås af folk, der taler det. Men som var ukendt for Hunters.

Charles og Francis Hunter: Overnaturlige horisonter. 200 sider. Normal pris: 98 kr. I bogklubben: 50 kr.

Så hvis man har mod på at få udviddet sin horisont, så den også omfatter den overnaturlige virkelighed, som Bibelen regner med, så er her en bog. Men hvis man på forhånd har defineret og begrænset sin egen teologi, så kan det nok være svært at rumme. Hunters siger selv et sted i bogen, at nogen mennesker bliver bange, når de oplever det overnaturlige, mens andre bliver begejstrede. Det har noget at gøre med, hvor sulten man er efter høre fra Gud og opleve mere af Guds rige.

Hunters talte i mange forskellige kirkelige sammenhænge, og det betød ikke noget for dem, om teorlogien var anderledes end deres egen. For de mente, at Jesus sagtens kunne åbenbare sig på tværs.

Et fund

Den bog, vi nu sender ud med bogklubben, er ikke af helt ny dato. Faktisk troede vi, at den ikke kunne fås mere. Men en dag spurgte ProRex forlaget, om vi ville købe et restoplag af bogen, som de havde liggende. De havde et par hundrede liggende, hvilket dækker bogklubben. Så længe oplag haves, kan bogen også købes af andre for 98 kr. plus forsendelse på 29 kr. Bøgerne har været pakket ind i plastik, så de er alle i god stand.

En ekstra bog

John Bevere: ”Hvordan skal man reagere, når man føler sig dårligt behandlet?” 77 sider.

Men for at ingen nu skal føle sig snydt, får bogklubmedlemmerne en ekstra lille bog med. Det er John Beveres lille bog med den lange titel: ”Hvordan skal man reagere, når man føler sig dårligt behandlet?” Selv om bogen kun er på 76 sider, så indeholder den en meget vigtig hjælp til mennesker, som har været udsat for urimeligheder.

Beveres pointe er, at det ikke er vores privilegium at retfærdiggøre og hævne os. Det er Guds sag. ”Han vil forsvare og retfærdiggøre dig. Han vil velsigne dig rigeligt. Og du vil vokse i karakter og udvikle dine åndelige muskler, skriver Bevere.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vil du være med?

Hvis du tilmelder dig inden på mandag middag den 24. april, vil du modtage bøgerne, samt fremover en bog sammen med din avis 4 gange årligt. Du kan af praktiske grunde ikke vælge,

Link til tilmelding https://udfordringen.dk/bogklub/