Johannes og Kathrine bygger stald i Tanzania

Kathrine på 22 og Johannes på 24 år er i Tanzania som volontører. De blev gift i 2021 og bor i Kolding, når de altså ikke er ude at rejse!

Johannes og Kathrine Eriksen er for tiden volontører i Subawanga i Tanzania, hvor de arbejder på børnehjemmet Bethania. De er udsendt for organisationen ”Fremtid og håb”, der har forskelligt arbejde i Tanzania.

De tog afsted i januar, for at hjælpe med forefaldende arbejde og lave aktiviteter for børnene. Siden starten af marts har de været i gang med at bygge en stald til stedets mange dyr. For der er både høns, geder, får og køer, som har brug for et sted at være.

Lige nu bor dyrene i ”Investmenthouse”, fortæller Johannes og Kathrine:

– Det skulle oprindeligt fungere som klasselokale og et sted, hvor børnene ville kunne sælge æg og andre krea-ting de laver. Det er noget, de selv har bygget og drømt om at få brugt til formålet. Når dyrene flytter ind i stalden, kan bygningen endelig benyttes til det tiltænkte, fortæller parret.

Læs resten af artiklen her på udf.nu