Lejr med mange talere

Selv om Plus-Oase-lejren på Rudehøj Efterskole kun har plads til under 200 deltagere, har ledelsen igen i år inviteret mange spændender talere.

Hovednavnet er i år Andrew Brunson, USA, som sad fængslet i to år som påstået spion i Tyrkiet. Lejren giver også et gensyn med den kendte helbredelses-prædikant Hans Berntsen, som pga. coronaen har måttet undlade sine møder i et par år. Men nu er han tilbage ved et stort helbredelsesmøde søndag aften, den 2. juli.

Blandt talerne er David Lodahl Mortensen, som er formand for Oase-bevægelsen. Men talerne kommer i øvrigt ikke kun fra Oase-baglandet, men også fra frikirkerne. Fx kan man møde Peter Holmsgaard, Søren Viftrup (Ap. Kirke), John Nielsen (Evangelisk Frikirke), Poul Henning Krog, (Pinsekirken), sognepræsterne Jens Fischer-Nielsen, Mogens Svendsen og Stig Christensen.

Også Jytte Holm (som fortæller sit vidnesbyrd på side 3 i dette nummer) medvirker sammen med sin mand Ole. Alle møder er offentlige, så gæster kan for et lille mødegebyr være med til så mange møder, de ønsker, – hvis de blot selv skaffer logi eller ligger på camping. For faktisk har alle ledige værelser på Rudehøj Efterskole været optaget i nogen tid.

Også på Handelsfagskolens kollegium er de 45 værelser næsten udsolgte. Kun på campingpladsen er der stadig mulighed for flere deltagere. Og flere har da også meddelt, at de bor ude i byen Odder, hvor lejren holdes, eller i Aarhus, så de alligevel kan deltage i den eftertragtede lejr. Selv om lejren hedder Plus-Oase, er det egentlig ikke en seniorlejr, men da der ikke er noget børneprogram, og lydstyrken er behersket, så tiltrækker den nok især de lidt ældre.

En anden grund til succesen er, at der stort set til hvert møde tilbydes personlig forbøn. Og så er maden ifølge evalueringerne fra de tidligere år helt fantastisk. Den står Karin Bruun for sammen med sin familie. Der er plads til mange flere end de faste beboere i den store hal, som efterskolen råder over. Så lejrchef Verner Andersen håber, at mange vil komme på besøg i løbet af uge 27, hvor der er møder både morgen, eftermiddag og aften. Se mere på Plus-Oase.dk.