Velkomstreception i Udfordringens lokaler

Simon Thidemann blev budt velkommen som ny redaktør med en reception den 1. maj.

Til venstre ses Udfordringens formand, Stig Christensen, sammen med den afgående redaktør, Henri Nissen, og hans efterfølger, Simon Thidemann. Netop nu har Udfordringen i mødesalen en udstilling af Peer Laigaards malerier, som ses i baggrunden.
Der var trængsel på redaktionen, da bestyrelsen med ægtefæller, ansatte og frivillige fra Udfordringen, lokalavisen, caféen og bogsalget samledes til reception. Her ses sognepræst Henrik Nygaard Andersen sammen med hustruen, Laila.

Udfordringens bestyrelse med ægtefæller samt ansatte og frivillige fra Udfordringen, Café Morgenstjernen, lokalavisen og bogsalget deltog i en reception for Simon Thide-mann mandag eftermiddag.

Der var taler ved formand Stig Christensen, Henri Nissen, Simon Thidemann og Kristian Pahus. Den nye redaktør får en måneds overlapning sammen med Henri Nissen, før han i løbet af maj overtager ansvaret som chefredaktør for Udfordringen.

Generationsskifte på Udfordringen

Udfordringen har bedt formanden fortælle om processen med at finde en ny redaktør.

– Vi har de sidste par år talt en del om generationsskifte på Udfordringen, idet Henri Nissen nærmede sig pensionsalderen. Vi var i bestyrelsen enige med Henri om, at det nok kunne være et passende tidspunkt tæt på Birthe Nissens pensionering i foråret 2023, fortæller Stig Christensen.

– I håbet om at få et så bredt ansøgerfelt som muligt indgik vi en aftale med konsulenthus Mental Touch om hjælp til at løse denne vigtige opgave. Vi var fuldt ud klare over, at opgaven ikke var let, når man tænkte på at skulle finde en afløser for Henri Nissen, der i over 35 år har ydet en

Blandt gæsterne var Eva Berthelsen (Café Morgenstjernen), Pernille Thidemann, Bente og Kristian Pahus, Eva Krath-Andersen (Udfordringen) samt Rhoda og Stig Christensen.

kæmpeindsats for avisen. Vi fik heldigvis en gruppe gode ansøgere. Efter nogle grundige samtaler med en del af ansøgerne, bestemte bestyrelsen sig så for at ansætte Simon Thidemann, en erfaren journalist, som har et bredt kendskab til kirkelivet i Danmark, herunder de kirkelige organisationer. Avisen vil fortsætte i samme økumeniske spor som hidtil, med nyt fra ind-og udland og bred dækning af det kirkelige liv i fri- og folkekirke. Vækkelse og fornyelse vil fortsat være i fokus og den klassiske bibeltro linje vil blive fastholdt Jeg håber, at avisens mange trofaste læsere vil tage godt imod Simon Thidemann og huske jævnligt at bede for ham og avisens øvrige medarbejdere. Husk venligst, at en avis som Udfordringen ikke kan overleve i Danmark uden Guds velsignelse og en trofast skare af forbedere og abonnenter.

Kristian Pahus, der er den eneste journalist i bestyrelsen, holdt en tale og gav et godt råd til den nye redaktør. Det handlede om, at man som ansvarshavende altid bliver udsat for en masse kommentarer. Derfor fik den nye redaktør overrakt en symbolsk gave i form af et høreværn!

Vi tror på, ”at han, som har begyndt sin gode gerning, også vil fuldføre den, indtil Jesu Kristi dag”, slutter formand Stig Christensen.

Læs også Interviewet om Simon Thideman ved at klikke her


Artiklen fortsætter efter annoncen: