Årsmøde i Randers med gospel ved kvoteflygtninge fra Rwanda

En stor gruppe kvoteflygtninge fra Rwanda bidrog med gospelsang under Adventisternes årsmøde i Helberskov nord for Randers. Foto: Mikael Lundqvist

Adventistkirken Danmark holdt årsmøde på Himmelandsgården ved Randers den 19.-20. maj med besøg af en gæstetaler fra USA og et gospelkor fra Rwanda.

Præsten Ty Gibson fra Oregon appellerede til både unge og ældre med en blanding af TED-talk, standup og ”traditionel præst”. Han talte om, at Gud vil gøre op med al formalistisk religion og i stedet fylde livet med en dyb kærlighed, som ændrer verden, skriver Adventistkirken i en pressemeddelelse. Med på programmet var der også sang og musik, åndelig inspiration og indslag i det mere humoristiske hjørne.

Årsmødet bød også på en samling for en stor gruppe kvoteflygtninge, der i de seneste år er ankommet til Danmark fra Rwanda, hvor de har hørt til Adventistkirken. ”Det blev til en fantastisk samling af kulørte beklædninger og en inspirerende sang og glæde kun overgået af de bedste gospelkor,” skriver Adventistkirken.