Hjælp til at starte eller genstarte et liv med Jesus

’Et halvt år med Jesus’ er en indbydende andagts-dagbog, der er skrevet med et ønske om at hjælpe unge til at gøre bøn og bibellæsning til en naturlig del af hverdagen.

De to norske forfattere, Hanna Elisa Haraldsen og Maria Celine Lundeby, ønsker at give noget at det videre, som de selv har erfaret i deres trosliv, og bogen starter med en hilsen fra dem hver især. Det giver en god personlig indgang til indholdet. Bibeldagbogen tager udgangspunkt i Lukas-evangeliet med en bibelteksthenvisning til hver dag sammen med en ugeoversigt med plads til egne notater.

De to forfattere skiftes til at dele en lille andagt som oplæg til hviledagen – søndag. Der er udfordringer, refleksionsspørgsmål og god plads til at skrive og tegne selv. I starten af bogen får man gode råd til læsning af Bibelen og opfordres derigennem til at dykke ned i teksten og grunde over indholdet. Der er også en række relevante råd, såsom at forberede sig selv på, at der vil være bibeltekster, man ikke forstår, og at det er en naturlig del af en læreproces.

Der er desuden henvisninger til hjemmesider og andet materiale online, som kan hjælpe læseren godt på vej i sin personlige andagtstid. Bogen slutter med kapitlet ’Hvad gør jeg nu’, og dermed guides læseren videre i sit kristenliv efter at det halve år med Jesus og bibeldagbogen er gået. En rigtig fin udgivelse og praktisk redskab til at komme godt i gang – eller godt videre – i sin personlige relation med Gud.

Hanna Elisa Haraldsen og Maria Celine Lundeby:
Et halvt år med Jesus.
132 sider. 149,95 kr.
LogosMedia / Forlagsgruppen Lohse

Om forfatteren

Maria Celine Lundeby er ungdomskonsulent i Norsk Luthersk Misjonssamband og forfatter til bogen ’Færdigt arbejde – en andagtsbog til præstationsramte piger’. Desuden er hun vært på den norske podcast ’Noe på hjertet’. Hanna Elisa Haraldsen kan lide at snakke om tro, håb og et ærligt liv med Jesus – fx på sin instagramprofil @hannaelisah