Bjørn B. Carlsen er ny administrationschef i KFUM’s Soldatermission

Cand. jur. Bjørn Baltzer Carlsen er ny administrationschef i KFUM’s Soldatermission og daglig leder af landskontoret.

Cand. jur. Bjørn Baltzer Carlsen har siden 1. august 2023 været administrationschef med ansvar for økonomi og ejendomme i KFUM’s Soldatermission samt den daglige ledelse af landskontoret.

Den 50-årige Bjørn Baltzer Carlsen er cand.jur. med erfaring som advokat med møderet for landsretten, senest inden for bl.a. ejendomshandel, drift og økonomi. Han har tidligere arbejdet cirka 15 år i organisationsverdenen, heraf seks år som chefjurist i Kristelig Arbejdsgiverforening. Bjørn Baltzer Carlsen har det meste af sin erfaring fra værdibårne organisationer, og det var netop den værdibaserede ledelse, der tiltrak ham til KFUM’s Soldatermission.

Han glæder sig til et arbejde, der ikke kun er styret af profit, men hvor man møder mennesker i øjenhøjde og har noget på hjerte. Bjørn Baltzer Carlsen bor på Fyn sammen med sin hustru, Anne Lene, som han har været gift med i 29 år. De har tre voksne børn, hvoraf den yngste lige er begyndt på højskole.

Soldatermissionen

KFUM’s Soldatermission driver 14 soldaterhjem i Danmark, der fungerer som civile fristeder for soldater, veteraner og deres pårørende.
Her kan de slappe af, spise god mad, spille, se TV eller tale med en af de dedikerede ansatte i de rolige, hjemlige rammer. I 2022 var der 357.000 besøg på soldaterhjemmene.

KFUM’s Soldatermission blev grundlagt i 1889, og laver i dag også et stort arbejde for veteraner med bl.a. bosteder, og for de udsendte danske soldater med soldaterhjem i udlandet, senest i Letland.