Foredrag om ”Den faderløse generation”

Hvis far er fraværende, kan det skade familierne både fysisk, psykisk og åndeligt. Det understreger Johannes Hansen, der taler om emnet på Felsted Bibliotek den 18. august.

Undersøgelser viser, at især børnenes helbred ofte kommer til at lide under det, hvis de vokser op uden en nærværende far i hjemmet. En fraværende far er ikke nødvendigvis fysisk fraværende. Måske er han fysisk til stede, men følelsesmæssigt fjern i barnets dagligdag, så barnet går glip af den nødvendige emotionelle og åndelige udvikling.

Børnene kan tage både psykiske og åndelige handicaps med sig videre i livet, så smerten videreføres i deres egne relationer og i de kommende generationer, hvis der ikke bliver grebet ind. Alt dette holder Johannes Hansen foredrag om og fortæller om Guds kærlighed til familien. I følge Johannes Hansen kan man nemlig opleve helbredelse i sit eget liv og vælge, at det dårlige mønster skal stoppe med ens egen generation.

Foredraget ’Den faderløse generation’ kan høres på Felsted Bibliotek i Felsted den 18. august fra kl. 17-21. Yderligere information hos Ella Olesen på 26914170.