Mange til reception for ny roman i Café Kant i København

Forfatteren Birgitte Fjelstrup måtte signere flere kasser af sin roman om ungdomstiden i Christiania, da der blev holdt reception på Café Kant i København.

Omkring 70 var mødt op torsdag den 5. oktober, da Birgitte Lange Fjelstrup holdt reception på Café Kant for sin nye roman.

Romanen ”Véd du, at du er værdifuld?” er til dels selvbiografisk og handler om Birgittes unge dage i fristaden Christiania og om et ulykkeligt kærlighedsforhold.
Romanen er blevet rost for sin gode miljøbeskrivelse, opbygning, sprog og spændende handling af den tidligere forlagsredaktør på Gads Forlag, Birgit Bidstrup Jørgensen.

Også forlagsredaktøren for forlaget Buster Nordic, Knud Pilegaard, var til stede og roste bogen, som han først havde fået til gennemsyn. Han anbefalede hende dog at prøve hos Udfordringens forlag, idet bogen også handler om, hvordan Birgitte kom på sporet af kristendommen, og hvordan det forandrede hendes liv, så hun bl.a. fik mere selvtillid.

Udfordringens tidligere redaktør Henri Nissen, som har arbejdet med at udgive bogen, nævnte i sin velkomsttale, at alle mennesker har fået givet nogle talenter af Gud. Men mange får ikke pakket deres talenter ud og brugt dem til gavn for andre. Det var derfor glædeligt at se Birgitte opdage sit talent for at skrive.
Birgitte Fjelstrup fortalte om, hvordan romanen var blevet til, og hun læste et afsnit op fra bogen. Det førte straks til spørgsmål, om man kunne få bogen som lydbog. Derfor er Birgitte Fjelstrup nu også gået i gang med at indtale bogen som lydbog.

Bogen kan indtil videre købes som trykt bog og som e-bog i pdf-format i Udfordringens netboghandel Hosianna.dk.